Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Aracımın İlan Rengini Değiştirmeme İzin Verilmiyor

19 Mart 2024 13:35

Sahibinden.com üzerinden araba satmak için ilan yayınladım ancak rengi yanlış girmişim. 48 saat geçtiği için renk değiştiremiyormuşum. Bu durum benim için çok olumsuz oldu. Arabanın ilanındaki renk şu anda farklı gözüküyor. Sahibinden.com'u aradım ancak bana yardımcı olmadılar. Yılda bir defa ücretsiz ilan hakkımız var ve bu hakkımızı kaybediyoruz. İlanı silip yeniden girmek istiyorum ancak bu da kabul edilmiyor. Şu anda arabamın ilanı yanlış bir kategoride ve yanlış bir renkte duruyor. Bu konuda sahibinden.com'dan beklemediğim bir tutum sergileniyor ve bu durumdan şikayetçiyim.

19 Mart 2024 15:05 (Şikayetten 1 saat sonra)

19 Mart 2024 17:09

Timuçin sonuçtan çok memnun

Timuçin
07 Ağustos 2023 11:43
"Hatalıda nasıl hata yazıyorsam doğruda da doğruyu yazıyorum. Sorunum gayet hızlı bir şekilde çözüldü. Teşekkür ederim Sahibinden.com'a. Eski ilanı yayından kaldırdılar ve yeni ilanı tekrardan ücretsiz olarak açmama izin verdiler. Gerçekten ilgilendiler çok teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden çalışıyorlar, gerçekten çok şaşırdım. Akşam aradılar ve konuyu çözümlediler. Sonradan tekrardan kontrol amaçlı arayıp onay aldılar. Bravo. Bu konuda tam puan. 👍"
Burak sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 13:27

10 Ağustos 2024 20:58

31 Temmuz 2024 16:35
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 00:37

Sahibinden Kategorileri