Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Mülk Sahibinden İzinsiz İş Yeri Devri

08 Haziran 2023 19:14

sahibinden.com'da 1090956918 ilan no ve 6 Mayıs 2023 ilan numarası ile bir iş yeri devir ilanı var. İlan kiracım olan Ö**ü*** ait. İş yeri mülkü bana ait ve iş yeri devrini benden izinsiz devrediyor.Sahibinden.com'a şikayetimi yaptım benden izinsiz devir yapamayacağını söyledim. İş yerinin bana ait olduğunu gösteren tapu ve e-devletten tapu kayıtlarını mail yolu ile gönderdim. Gönderdiğim belgeler ile ilandaki bilgilerin uyuşmadığını belirttiler. Ben de ilan sahibinden iş yerinin mülkünün veya devir yetkisinin istenmesini söyledim. İzinsiz devir ile devir almak isteyen kişilerin mağdur edilebileceğini benim mülk sahibi olarak buna rızam olmadığını söyledim ama çözüm üretmediler. Birileri bundan dolayı mağdur olursa bunun sorumluluğu izinsiz devreden kişinin ve ilanı şikayete rağmen kaldırmayan sahibinden.com'dur.

09 Haziran 2023 09:48 (Şikayetten 14 saat sonra)

30 Temmuz 2023 15:35

Sahibinden İzinsiz İlan Yayınlama