Şahane Cabaret'te (Altıntepe Mah.) Yaşadığımız Re-za-let

03 Haziran 2024 15:19

Şahane Cabaret (Altıntepe) Ta-ciz Olayı

1 Haziran Cumartesi günü arkadaşımızın eğlencesi gittik. Masada 40 küsur (kadın erkek sayısı olarak 5 erkek fazla olduğumuz için en başında problem olduğunu söylemelerine rağmen içeri alındık) kişi olmamıza rağmen gecenin ilerleyen saatlerinde 4-5 kişilik bir erkek grubu ( bize gösterilen erkek sayısındaki hassasiyet kendilerine gösterilmemiş Belli ki) içlerinden birisini seçip kız arkadaşımla oynarken yanımıza göndererek bize saçma sapan bir tavır ve üslup ile yaklaşmaya çalıştı. Tatsızlık çıkmaması adına kendisini sessizce yerine gönderdik, tekrar yanımıza gelmeye kalktığında mekandaki güvenlik hemen yanımıza gelerek adamı tanıyıp tanımadığımızı ve bizi rahatsız edip etmediğini sordu. Tanımadığımızı ve rahatsız ettiğini söylediğimizde hemen çıkardı. Sonrasında mekana nasıl erkek erkeğe girdiklerini sorduğumuzda belediyeden (Maltepe) ses denetimi için geldiklerini yoksa böyle alınmayacaklarını, alkol alıp saçmaladıklarını ifade ettiler (bu kişi güvenlik ekibinden bir başkasıydı sanıyorum). Belediye ile görüştük, böyle bir ekip göndermediklerini ifade ettiler. Mekan tam olarak neyi savundu o gece? Kimi korudu? Kimsenin hakkını yemeyerek en başında adamı fark edip yanımıza gelen güvenliği tenzih ediyorum (kendisine durumu fark edenlerin garsonlar olduğunu söyledi), bu durumdan rahatsız olan eminim başka kadınlar da olmuştur. Ve 4-5 erkeği damsız içeri sokarak sonrasında biz olayı büyütmeyelim diye yalan söyleyerek belediyeyi öne sürmek ne demek? Herkes ta-ciz olaylarını büyütsün bu ülkede! Kimse alkollü vs gibi bir savunma yapamaz, almayacaksınız o zaman. Alıyorsanız da gözünüzü üstünden ayırmayacaksınız! Arkadaşımızın günü mahvolmasın diye mekanın samimiyetine güvenerek hareket ettik fakat yazık! Sizin gibiler yüzünden böyleleri yüz buluyor!

Adı Şahane Caddebostan Gidilecek Bir Mekan Asla Değil

23 Şubat 2024 17:24

İnsan Ayrımcılığı Yapan Mekan Cadde Bostan Adı Şahane

06 Şubat 2024 11:29

Adı Şahane Alkol Hakkımız Eksik Verildi _ Hesap Fazla Geldi

07 Eylül 2023 12:51

Şahane Cabaret / Bostancı Kaba Davranışı Ve Cinsiyet Ayrımcılığı

26 Aralık 2023 11:34
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Adı Şahane Caddebostan'da Darp Edildik, Güvenlik Seyretti

17 Ekim 2023 15:02