06 Şubat 2024 14:04

Bugün itibarıyla 06/02/2024 tarihinde yatışımız, 07/02/2024 tarihinde ise Tuzla Devlet Hastanesi'nde KBB geniz eti ameliyatımız planlanmıştı. Fakat oda olmadığı söylendi. Ben de il dışından geldiğimi belirttim; ancak hiçbir çözüm sağlanmadı. 'İstediğiniz yere şikayetlerinizi yapabilirsiniz.' denildi. Bunun üzerine başhekimin odasına durumu izah etmek için çıktım, ancak başhekim odada yoktu. O katta sürekli bulunan güvenlik görevlisi ve iki bayan vardı, kendi aralarında sohbet ediyorlardı. Başhekimle görüşmem gerektiğini, yatış tarihimizde oda olmamasını dile getirecektim ama yetkili kimseyi göremedim. Sorduğum sorulara ve ilettiğim şikayete ilgisiz bir tavırla karşılaştım. Odaya girmemle çıkmam bir oldu. Sohbetini böldüğüm için sanki kendisi başhekimmiş gibi cevap verdi. 'Başhekimliğin yapabileceği bir şey yok.' dedi. 'İstediğin yere şikayet et.' şeklindeki tavırla hasta iletişim birimine gittim. Orada sadece ismim alındı ve 'Bunu kendi içimizde gündeme getiriyoruz.' denildi. Ayrıca şikayetimi 184 numaralı telefonu arayarak yapabileceğim söylendi. Gerekenin yapılacağından zerre şüphem yok. İyi çalışmalar dilerim.

25 Ağustos 2023 12:32

Ameliyat İptali Ve İlgisizlik Mağduriyeti