Sağlık Bakanlığı Şikayeti

05 Aralık 2024 20:41

3.7.2024 tarihinde dış ağrısı ve iltihap sebebiyle randevu ile gitmiş olduğum Mardin dış Hastanesi DT. ** **dış hekimi doktoru en arkadaki iltihaplı dişimi dış aletleriyle oya oya zorlu bir dış çekimi gerçekleştirip beni gönderdi. Çekimin gerçekleştiği ertesi günü 4.7.2024 tarihinde daha fazla ağrı ile kendisine giderek bir anormalliğin olduğu şikayetimi anlatıp bana çektikten sonra soğuk algınlığı geçiriyorsun diyerek (klamer 500mg) antibiyotik yazdı sadece.

Gene ertesi gün fazla ağrıya dayanamayarak 5.7.2024 tarihinde bu sefer Mardin özel dış doktoru ** **`e giderek muayene oldum. Bana dışın alveolit olmuş diyerek ağrı kesici ilaçlarımı da kendisi yazarak hiçbir ücret almadan bana yardımcı oldu. 5 ay oldu halen daha çekimi gerçekleşen bölge iyileşmedi bir türlü ağrılarım devam ediyor maalesef.

Aras
Aras

Mardin Mazıdağı özel diş Hastanesi tam bir pişmanlık ben ıplant için gittiğim kliniğe implant yapılamayacağını köprü yapalım dedi ben ödemeyi yapmıştım zaten köprü ücreti 32bin dediler implanta 25demişlerdi bana ödeme yaptığın için aynı fiyata yapacağını söylediler geçici diş taktılar geçici dişte ne sıkıntıların var dedi doktor m*** d*** s*** rengi sari. Dedim birden atılmaya başladı sizi alacağıma pişman olacağımı biliyordum dedi neyse ben o anki dalgınlıkla bir şey demedim kalıcı dişlerim geldi taktılar bende baktım şu anlık bir sıkıntı yok dedim eve gittim aradan 3gün geçti yediğim içtiğim her şey altan kaçıyor ben tekrar gittim ben bunu dile getirdim beni azarladı tonda seni aldığımıza pişmanız vs. Cümleler sarf etti daha sonra bir ustu uzman doktor geldi bende sanıyordum sorunu çözecek konuştu beni eve yolada. Git bir ay sonra gel dedi bana yapılan diş ve gösterilen diş aynı değil mağduriyetimin giderilmesini istiyorum paramın iadesini istiyorum beni maf ettiler. Mazı Dent

Haksız Diş Muayene Ücretleri Ve Yanlış Kesintiler

03 Ocak 2025 23:59