Sağlık Bakanlığı İnsanlara Kötü Davranıyor Lar

18 Nisan 2024 02:25

Denetim serbestliğine gidiyorum ve orada çok kötü davranıyorlar. Çalışanlar ve doktorlar alt katta birinin gözüne bir şey sokarak öldürdüğünü hissettim. Yanımda çalıştığım arkadaşım madde kullanıyordu; çarşıya gittik ve o sırada almış, ben de yanındaydım ve beni de denetime aldılar. Kolumda çocukken köyde yılan tarafından sokulduğum için izler var. Arkadaşım ve ben yarayı kestik. Madde kullanmadığım halde kullanmış gibi ifade vermek zorunda kaldım. Sadece maruz kaldım. Test sonucu %80 çıktı; eğer kullanmış olsaydım %100 olurdu. Gaziantep'ten gelirken özel bir minibüsle geldim ve yol boyunca arkadaşlarım madde kullandılar, bu yüzden maruz kaldım. Bir de madde kullanan bir insanın elinde kanıt olmadığı halde hemen cezaevine atılacaklardı. Doktordan korktuğum için madde kullandığımı söyledim. İdrarı alan güvenlik görevlisi, işlem tamamlanana kadar sadece bana bakıyordu. Namuslu bir insanım ve gerçekten çok kötü muamele görüyorum. İnsanlara yazık, belki de bizi orada öldürebilirler. Lütfen yardım edin. Ayrıca, idrarı başka bir şekilde verme yöntemi var mı? Çok utanıyorum.

Sağlık Bakanlığı Hastane Çalışanının Yanlış Üslubu

26 Eylül 2023 10:57