Sağlık Bakanlığı Asacol 800 Mg

19 Eylül 2024 00:12

Asacol 800 mg ilaç İstanbul Sultanbeyli ve civarlarında hangi eczaneye sorduysak şu an olmadığını söylediler. Bu ilacı kullanan hastalar kronik ülseratif kolit hastaları. Babam için 1 aydan fazla oldu. Eczane eczane sorup bu ilacı bulamadığımız bu ilacın hâlâ eczanelere gelmesini bekliyoruz. Sağlık Bakanlığı bu duruma el atmalı. Bu ilacı kullanan hastalar kronik bağırsak hastaları. Bu duruma çözüm bulunsun, ilaçlar yurt dışından temin edilsin. Şu an bu ilacı kullanan bütün hastalar ilacın piyasada olmamasından haklı olarak yakınıyor. Babamın şu an ağrıları çok fazla, kanaması oluyor ve hâlâ piyasada ilaç yok. Bu kadar kronik hastaların kullandığı ilaç nasıl eczane depolarında olmaz? Nasıl hastaları mağdur edersiniz?

03 Ekim 2024 12:02

Babam kronik ülseraktif kolit hastası ve ilaç hiçbir eczanede yok kullandığı ilaç Asacol 800 mg 3-4 aydır bu ilacı hiçbir şekilde bulamıyoruz bütün eczanelere sorduk yok bu ilacı kullanan hastalar zaten ağır kronik hastalar lütfen gereği yapılsın ilaç temini sağlansın

Ünsal
Ünsal

Asacol 800 evet hiçbir yerde yok ama Türkiye'de yok internetten araştırdım Dubai'de var bende yönümü yurt dışına çevirdim Rodos'a giden bir akrabama Pentasa 500 aldırdım 2 kutu. Şimdi Almanya'ya sipariş verdim Asocol bulabilirlerse getirecekler

saglik-bakanligi-asacol-800-mg-1.jpg

30 Ağustos 2024 01:27