Sağlık Bakanlığı 2 Aylık Bebeğim Bile Uyuz

11 Ağustos 2024 10:07

Küçük bebeğim 2 aylık, o bile uyuz oldu. İlaçta yazmıyor, doktorlar ilgisiz davranıyorlar. Ailecek mahvolduk. Her şeyi yıkamaktan yıprattım, yok geçmiyor bir türlü. Allah rızası için, kendim önemli değilim. Bebeğim iyileşsin, diğer kızım 8, diğeri de 4 yaşında, hepsi uyuz. Doğru düzgün ilaçta yazmıyorlar.

Yorumlar (6)

S.a.

Dediğimi yaptınız mi merak ettim

S.a.

Sende kullan evde ki herkes kullansın saglik ocağına gidip yazdırın daha uygun fiyata alırsınız

S.a.

Kızım 2 aylıkken uyuz oldu bende çok yer gezdim care bulamadım en son özel hastaneye gittim iyi bir doktora denk geldim bana bir krem yazdı bir de kızıma karışım hazırladı bebek olduğu için onun karışımı düşük dozdaydı bana verdiği kremi kızıma kullandım vallahi geçti 2 hafta içinde tertemiz olduk tabi onu sürerken bütün çarşafları günlük çıkarıp 60 derecede yıkıyordum bütün elbiseleri ütüledim 1 tane çorap bile bırakmadım hepsini ütüledim bütün koltukları evi duvarlara kader sildim verdiği kremi 3 gün duş almadan her gece sürüp yattım 4 gece dus aldım 1 hafta sonra yine aynı sekil sürdüm 4. Gün duş aldım ütü yapın bütün elbiselerinizi ve iyice evinizi sirkeyle temizleyin kremin adıda ❤ anti-skab ❤ aldıktan sonra dus alin 3 gün de dus almadan sürün bebeklere sürün sıkıntı olmaz ben kızıma sürdüm hiçbir şey olmadı yoksa kurtulamazsınız

saglik-bakanligi-2-aylik-bebegim-bile-uyuz-1.jpg
Cahit
Cahit

Bunu ilaç niyetine içiyor uyuz hiç etkili değil

Dediğimi yaparsanız hemen geçer

Burcu