Orçun sonuçtan hiç memnun değil

Sage Enplus Sage Ses881 Mağduriyeti

27 Mayıs 2024 13:33

Akmerkez Enplus mağazasından 1 Mart 2024 tarihinde aldığım Sage ses881 kahve makinesi 2 ay içinde su filtresi değiştirin uyarısı alıyorum. (Su filtresi fiyatı 1500TL) Konu ile ilgili mağazaya gittiğimde olmaması gerektiğini müşteri hizmetleri aramam söylendi. Müşteri hizmetleri aradığımda geri dönüş sağlanacağı aktarıldı. Fakat geri dönüş yapılmadı.
Sonuç olarak iki ayda bir kez 1500 TL yıllık 9000 TL sadece su filtresi maliyeti söz konusu Sage markasının ve başınıza iş gelirse sadece satış esnasında bulabileceğiniz Enplus müşteri memnuniyeti!

profile profile

Yusuf

Bende bu modelden almak istiyordum fiyatı duşmuş ve uygun hale gelmiş ama firmaların satışından sonra servis hizmeti önemli. Sanırım vazgeçtim. Teşekkürler

Sefa

Orçun bey sorununuz çözüldü mü? Aynı makineden almayı düşünüyordum başka memnun kalmadığınız yönleri var mıdır Teşekkür ederim

Orçun

Makine gerçekten çok güzel ve performansı yüksek ama aradığınız bir özellik ya da danışmak istediğiniz bir durum var ise sage Web sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz. Enplus bu konuda da yetersiz

Orçun

Maalesef ilgilenen ya da bir farklı deyişle umursayan olmadı. Enplus kalitesi ile de tanışmış olduk.

Sinem
20 Mart 2024 09:35