Dilara sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 05:37

Temmuz ayında İzmit Saç Kaynak Merkezi'nde 250 adet mikro kaynak taktırdım. Taktırdığım saçlar özel yaptırıldı. Saçlarım gür olduğu için kaynağım bir tanesi 1 gr olarak yapıldı. İlk takıldığında hiçbir problem yaşamadım. Bir hafta sonra taktırdığım kaynaklar tel tel dökülmeye başladı ve hiçbir şekilde şekil almıyordu maşa yapıyorum 20 dakika içinde saçlar sönüyor. Saçlar yanmasın diye hiçbir şekilde ısı uygulamadım kurutmadım bile. Uçları tiftik tiftikti. WhatsApp'tan durumu bildirdim görseller attım gelin bakalım dediler. Gittim saçıma maske yaptılar. Hala dökülüyor dedim orada çalışan k*** bey dökülmesi duracak dedi. Ağustos ayının sonuna geldik saçlarım hala dökülüyor. Uçları kuru diye belki de dökülüyor şekil almıyor dedim uzun saçı kestirdim hala daha dökülüyor. Ben bu saça 7 bin lira verdim. Kanser hastası gibi saçlar elimde kalıyor. Nişanımda saçlarım kuaförden çıkar. Çıkmaz söndü gitti saç falan kalmadı ortada. En güzel günüm mahvoldu parama yazık oldu. 7 bin lira az para değil. Fotoğraftaki görseller hiçbir şey taraklarım evin yerleri yatağımın içine kadar her yer saç oluyor. Daha önce de kaynak kullandım asla bu şekilde dökülmedi daha önce taktırdığım yerlerden tek rahatsız olduğum konu kafamda taktıkları kaynağın yerlerini güzel ayırmamışlardı. Onun dışında kaynak sapa sağlam duruyordu. Maşa yaptığımda yıkamasam üç gün gidiyordu. İlk defa böyle bir şey görüyorum.

Dilara
Dilara
23 Aralık 2025 15:11

Firma sene geçmesine rağmen dönüş yapmamıştır. Düzeltme uygulanmamıştır. Firma hakkında ki görüşlerim aynıdır. Asla iş ahlakına uygun davranılmamaktadır.

12 Ocak 2025 13:54

15 Ağustos 2024 15:27
The Vote Hair Studio Saç Rengi Ve Kaynak Sorunu
Alara sonuçtan hiç memnun değil

Kuaför Hizmetinde Hayal Kırıklığı Ve Yanlış Uygulama

23 Mart 2025 15:38
Alev sonuçtan hiç memnun değil

Kaynak Saçlarım Döküldü Ve Eksik Takıldı

18 Kasım 2024 09:43