05 Eylül 2024 14:20

Mart 2024'te almış olduğum Welder marka saatin camı herhangi bir kırık ve çatlak olmamasına rağmen evde önüme düştü. Herhangi bir darbe ve düşmeye bağlı benden kaynaklı olmayan bir sebepten saatin camı düştü ve şansıma evde düştü ki camı bulabildim. Servise gönderdiğimde, Saat & Saat firmasına ulaştırdığımda bana onlardan almadığım için sorun yaşayabileceğimi söylediler, cam garanti kapsamı dışında diye bir yazı gönderilerek 1990 TL cam değişimi ücreti istendi. Bu arada saatin camı düştükten yaklaşık bir ay sonra servise gönderdim, yani saati toplamda 4 ay gibi bir zaman ve diğer saatlerimle dönüşümlü kullanıyordum. Benim bildiğim, herhangi bir çarpmaya bağlı kırık ve çatlakta garanti kapsamı dışında olması gerekir ki benim saatimin camında normal olarak çizik harici herhangi bir sorun yoktu. Saatin üretiminde hata var ve firma bunu kabul etmedi. Konu ile ilgili herhangi bir şey yapılmazsa yasal hakkımı sonuna kadar kullanacağımı bilmenizi isterim. 47 yaşındayım ve 10 yaşımdan beri saat kullanırım, onlarca saatim var ve başıma ilk defa böyle bir olay geldi.

05 Eylül 2024 14:23 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Konu hakkında bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla

Ayşe
Ayşe
05 Eylül 2024 14:55

Konu ile ilgili size zaten oradan iletişime geçip durumu izah ettim fakat ısrarla servis ücreti yansıttınız.

Eren sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2023 12:16

08 Kasım 2023 09:41
Welder Kalitesizliği Ve Saat & Saat Teknik Servisin Çözümsüzlüğü
Welder Kalitesizliği Ve Saat & Saat Teknik Servisin Çözümsüzlüğü
Semiha sonuçtan çok memnun

09 Temmuz 2025 12:30
"Teşekkür"
Serdal sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 19:27
Saat Tamirinde Güven Sorunu Ve Mağduriyet