Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Saat & Saat İade Ve Değişim Yapmıyor

24 Mayıs 2024 14:31

M****** 2023 Temmuz ayında Ankara Optimum Mağazası Saat & Saat firmasından cerruti 1881 marka saat aldım. Saati kullandıktan bir süre kullandıktan sonra saatimin geri kaldığını fark ettim, saati güncel saate göre ayarladıktan birkaç gün sonra tekrar geri kaldı. Daha sonra firmaya durumu ilettim servis kontrolü yapacaklarını belirttiler ve kasım 2023 de garanti kapsamında servise gönderdiler. Saatin servis işlemlerinin bittiğine dair mesaj gelince saatimi teslim almak için firmaya gittim. Saatime bakım onarım ve pil değişimi yaptıklarını belirttiler sorunun ne olduğunu sorduğumda ise net bir cevap alamadım, pil kaynaklı duruyor diyerek geçiştirdiler. Servisten geldikten sonra saatimi bir süre daha kullandım ve Mart 2024 tarihinde yine aynı hatayı verdi. Garanti kapsamında olduğu için yine firmaya giderek daha önce de bu hatayı verdiğini belirttim ve 2 defa aynı hatayı aldığımı söyledim. Yine servise gönderip kontrol edeceklerini belirttiler ve saatimi servise gönderdiler. Saatimin işlemlerinin tamamlandığına dair mesajı aldıktan sonra firmaya gittim ve yine bana net bir cevap veremeyerek bakım ve pil değişimi yapıldığı söylendi. Saatin kronik bir probleminin olduğunu belirterek İade veya değişim talebinde bulundum fakat servisten geldiğini ve bir daha aynı durumu yaşarsam değişim talebimi değerlendireceklerini söylediler. Yasal olarak 2 defa aynı hatayı veya arızayı vermesi durumunda sıfır ürün ile değişimi yapmaları gerekiyor fakat yapmadılar. Saatimi aldıktan 2 hafta sonra 3. Kez yine aynı hatayı verdi ve firmaya giderek artık servis kontrolünü kabul etmediğimi iade veya değişim yapmaları gerektiğini söyledim. Ürünü servise gönderip inceleyeceklerini ve değişim talebimi ileteceklerini söylediler. Saatimi vermenin üzerinden 20 iş günü dolacak ve hala inceleme yaptıklarını söylüyorlar. Konuyu Tüketici Mahkemesi'ne ileteceğim. Yasal haklarımı göz ardı edip ürünlerinin arkasında durmuyorlar.

profile profile profile
24 Mayıs 2024 16:48 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Konu hakkında bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla

Savaş
Savaş
01 Haziran 2024 07:26

Merhaba hiçbir çözüm sunmadınız 7 gün masamızda beklettik ve kontrol ettik geri kalmadı diye açıklama yaptınız yasal olarak 3 defa arıza vermiş ürün hala değişim veya iade yapmak istemiyorsunuz. Ürününüzün arkasında durun biraz Tüketici Mahkemesinde görüşürüz

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Saatim İçin Değişim Talebim Karşılanmıyor

14 Ekim 2025 15:29
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2025 20:01

22 Eylül 2023 09:05
Kader sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 00:59