Biga Royal Hastanesi Göz Muayenesi

08 Ağustos 2023 19:31

28.07.2023 tarihinde göz bölümünden randevu aldım. Hem randevu alırken hem de doktorun yanına ilk girdiğimden itibaren kontakt lens için muayene istediğimi, ilk defa lens kullanacağımı belirttim. 500 TL muayene ücretim boşa gitti. İlk defa lens kullanacağım için ne bir denemek adına lens verdi, ne de lens için reçeteme yazdığı çap oranları doğru. Gittiğim optikçilerin tamamı (ki durumu kesinleştirmek için bir çok yere gittim, başka bir klinik de olmak üzere) hatalı bir muayene olduğunu, hatalı bir ölçüm yapıldığını ilettiler. İnsanların sağlığı bu kadar ucuz mu? Lens için öncelikle gözün kabul edip etmeyeceğini görmek ve herhangi bir alerjen durum olmaması adına denemenin yapılması gerektiğiymiş. (tabi ilk lens muayenem olduğu için bilmiyordum.) Bunlar yetmezmiş gibi Home office çalıştığımı, günün 10 saati ekran karşısında olduğumu iletmeme rağmen doktor 2 sene boyunca bana gelme, bakmam diyerek de ne kadar önemsediğini gösterdi. İzmir'deki tüm hastaneleri bırakıp hastanenizi tercih ettim. Ancak büyük hataymış. Şu an doğru ölçümler ve göz sağlığım için yeniden muayene ücreti veriyorum Bunu da kimsenin gitmemesi adına yazıyorum.

02 Ekim 2024 10:02

Marmaris Ahu Hastanesi Göz Muayenesi