Roborock Online Alışveriş Platformunda Satın Alınan Robot Süpürge Arızası Ve Müşteri Hizmetleri Şikayeti

Birsen
Birsen
20 Aralık 2023 20:3113.328

208298656315 sipariş numarası ile n11.com üzerinden Doğuş Planet, yani N11 mağazasından Roborock S8 Sonic robot süpürge satın aldım. Aldığım üründe power düğmesi hiçbir şekilde aktif olmuyor ve cihaz çalışmıyor. Tüketici haklarına rağmen değişim yapılmıyor. Servis onayı bekleniyor ve onay durumunda iade alacaklarını ifade ediyorlar. Mağduriyet yaşamam sebebiyle oluşturulan bu durumdan dolayı memnuniyetsizliğimi ifade etmek istiyorum. Ürün arızalı ve bozuk bir şekilde geldi, cihazın ışıkları dahi yanmıyor. İade ve değişim konusunda müşteri hizmetleriyle 5 gündür görüşmeme rağmen herhangi bir çözüm bulunamadı. Aldığım tek cevap ürünün kutusunun açılmasıyla garanti kapsamından çıktığı yönünde oldu. Kutu açılmadan ürünün durumunu anlamak mümkün olmadığı için bu durumla ilgili şikayetlerimi ilgili yerlere ileteceğim.

Aleyna
Aleyna
30 Ekim 2024 00:32

Sorununuz çözüldü mü Çözüldüyse nasıl çözdünüz bizimkinde de aynı problem var da

Ertugrul
Ertugrul
7 Ocak 2024 13:14

Bende geçen hafta yurt dışından gelirken aldım aynı üründen bende aynı sorunu yaşıyorum çözümü bulabildiniz

Pınar
Pınar
13 Ocak 2024 23:529.604

N11 alışveriş sitesinden satın alınan ve teslim edilen N11 alıcılı Roborock s8 sonic mopping akıllı robot süpürgeyi çalı...

1 Destek

Tümünü Gör
Roborock Garantiden Gelen Cihazın Pisliği!

RoborockGarantiden Gelen Cihazın Pisliği!

Mert
Roborock Tanıtım Ve Çizgi Sorunu Yaşıyorum!

Roborock TanıtımVe Çizgi Sorunu Yaşıyorum!

Neda
Roborock Q8 Max Pro Plus Tekerlek Arızası!

Roborock Q8 MaxPro Plus Tekerlek Arızası!

Mahmut
Roborock Robot Süpürge İade Süreci Mağduriyeti

Roborock RobotSüpürge İade Süreci Mağduriyeti

Esra
Roborock Robotta Aşırı Daha Önce Olmayan Ses Ve Titreyerek Süpürme!

Roborock RobottaAşırı Daha Önce Olmayan Ses Ve Titreyerek Süpürme!

Serap
Roborock Robot Süpürge Hüsranı!

Roborock RobotSüpürge Hüsranı!

Duygu