Gökhan sonucu yetersiz buldu

Robor Teknik Servis Ulaşamama

Gökhan
01 Ekim 2024 10:05

Merhaba; geçen hafta Vodafone’dan almış olduğum Robor Air 5 bluetooth kulaklıkla alakalı tarafınızdan arandım ürünü yetkili servise göndermem gerektiğini söyledi bende yetkili servise gönderdim. İki gündür yetkili servise ulaşamıyorum. Satıcı firmaya da ulaşamıyorum. Bu konu hakkında iade talebimin değerlendirilmesini rica ediyorum.

16 Aralık 2024 15:56

Merhaba; Daha önce de şikayette bulunmuş olduğum Vodafone Yanımda Uygulaması üzerinden satın almış olduğum Robor Air5 kablosuz kulaklık hakkındaki şikayetimi yinelemek zorunda kaldım. Ürünü 19.09.2024 tarihinde web uygulamasından satın aldığım ürünü ilk aldığımda sol kulaklık çalışmıyor şikayetim ve type-c girişinin arızalı olması idi ve servise göndermem gerektiği hem Vodafone müşteri hizmetleri ve sonradan şikayet var’dan aranarak servise göndermem gerektiği söylendi her ne kadar ben aynı görüşte olmasamda çünkü ürünü görerek bilerek dokunarak almamış olduğum için internet üzerinden iade hakkım olmasına rağmen bunlar yok sayılarak servise göndermemi istediler. Ürünü servise gönderdim (22 ya da 23 Eylül idi) ürün yaklaşık 10 gün sonra geldi ürünü bir şekilde 1 ay kadar kullanabildim. Fakat yine sol kulaklık çalışmamaya başları şarj etmiş olmama rağmen şarj düşük gösteriyordu. Yine servise gönderdim yaklaşık 2 hafta önde. Ürün Cuma günü geldi yapılmış olarak yine şarj ettim fakat şarj yarıda gösteriyordu. Servisi aradım bir daha şarj edin düzelmesi gerekir dendi. Ben bir şekilde yarım şarjla kullandım sonra yine sol kulaklık çalışmadı. Ve son olarak bugün şarj etmeme rağmen hiç şarj edilmemiş şekilde duruyordu. Ve hiçbir şekilde şarj olmuyor. Vodafone ürünün arkasında durmuyor ben üründen soğudum ve iadesini talep ediyorum ürünü en fazla 1 ay kullanabildim ve 2 defa servise gönderdim. Mağdur edilmiş durumdayım. Eğer ki sorun çözülmeyecekse sizde yardım edemeyecekseniz ben Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım bilginiz olsun. İyi günler

Ek

Robor Air 5 Kulaklık

Tekin
01 Mart 2024 10:37

Gurup
13 Mart 2024 12:13
Robor Air 5 Kulaklığın Sol Kulaklığı Çalışmıyor
Robor Air 5 Kulaklığın Sol Kulaklığı Çalışmıyor
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
09 Aralık 2023 21:29
Robor Ürün Kalitesi Ve Marka Sorumsuzluğu
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Didem
14 Ağustos 2023 14:49
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
26 Nisan 2024 12:34