Gamerin sonuçtan memnun değil

Roblox Amerika Oyuncularına Yol Bulmalı

01 Eylül 2024 15:22

Bu Amerika oyuncularının nasıl bir kafası var hiç anlamadım. Ben bu saatlerde tarzı mm2 1v1 oynuyordum. Bir Amerikalı adam, ben onu az yeniyorum diye bana sürekli aynı şeyleri söyleyerek dalga geçiyor. Benim o oyunda 3.789 tarzı öldürmem var, onun da 16 veya 26 öldürmesi var.

Anlamamış gibi dediklerinden ve yaptıklarından üstüne saçma sapan şeyler yazıp hep aynı şeyleri yapıyor. Üzerimde beni sırf öldürdü diye cesedimin üzerinde hızla ileri geri yapıyor. Amacı neyse sadece bıçakla oynuyorum diye şöyle şeyler diyor: 'Play better', 'stay Mad', 'you're' ve 'xd' tarzında cümleler kullanıyor. Beni çıldırttı. Bir de şunu diyor: '1v1 Play with gün' diyor, illa ki silahla oynamak istiyor.

Ben arada zıplıyorum, kamp da yapmıyorum. Bana 'az' veya yapmadıklarımdan dolayı normalde bunu da söyleyecektim ama kırmızı işaretli kelimeyi kontrol et diyor. O yüzden bana İngilizce olarak 'kid' yani çocuk diyor. O kadar da değil. Roblox, bu yurt dışı yani Amerika oyuncularına bir çözüm bulmalı.

13 Kasım 2024 13:41

Yeter artık Gerçekten Bıktım Bu İngiliz oyuncularından nasıl kurtulacağım Hani bir çözüm şunun Ben okul evi diye bir oyun oynuyordum birden *tH3tH1ng* Adlı bir oyuncu ile karşılaştım Ben sadece onun baldi karakterinin tur sırası kötü olduğunu ve normal olduğunu söylemiştim Bir anda bir konu başlattı Sürekli benimle dalga geçiyordu *Camper* Diye kötülüyor bazen Bazen ise Saçma sapan şeyler yazıyordu demek istediğim Ben İngilizce bilmediğimin için Google tercüman Yani çeviri yaparak İngilizce anlatmaya çalıştım Ama olmadı En sonunda Onu Engelledim Yani benimle doğrudan iletişime geçemeyecek Neden Robloxda böyle Kendini bir şey sanan Amerikalılar Var? Gerçekten anlamadım Beni Roblox'un En sevdiğim oyundan ve En favori oyunundan soğutmaya çalışıp bir daha okul evini oynamamaya yol açtı ve beni korkutmak için ailemin benden nefret ettiğini söyledi İngilizce olarak Gerçekten Bıktım Yeter artık Çok fazla kendini bir şey sanan var nerede Mal Amerikalı Oyuncular varsa Bize laf sokuyor ve dalga geçiyor Roblox Buna bir yol bulmalı Herkes Bazen Toxiclik yapıyor Herkes Kendini bir şey sanıyor Türkiyeli Hesaplarda Çok yaşanıyor Mesela Bu olay Şahsen Ben sadece hiçbir olay olmadan oynamak istiyorum Ama Amerika Milleti Gelip Olay çıkartıyor Roblox Amerikalı İngilizce Oyuncularına bir yol bulmalı ama hiçbir şey yapmıyor Bazı Amerikalı olanlar ise 'Ez gg' Tarzında Cümleler Kurarak insanları çıldırtıyor Beni *Exit Camper* diye kötülüyordu Abi Adam Kurduğu Cümlelerle Beni susturup Kendini bir şey sanıyor Robloxun Ban sistemi de çok kötü Ben ne yapacağımı bilmiyorum Bazıları Kötü İnsanları Reportlayıp Banlayabileceğini söylerler Ama hiçbir şekilde Olmuyor ne yapacağımı lütfen yorum alarak açıklayın

17 Eylül 2024 17:42

Amerikalı oyuncular son zamanlar abartmaya başladı Artık Çıldıracağım bunu 1 Eylülde falan da yaşamıştım Neden buna bir çözüm bulunmuyor ben öğretmen rolünde herkesi yakalamak zorundaydın bu Amerika oyuncular yüzünden Oyundan soğumaya başlıyorum şu an soğumadım ama soğumaya başladım Yani hiçbir şey anlamıyorum nerede mal Amerikalı varsa boş konuşuyor bizimle dalga geçiyor ben önceki saatlerde yani daha doğrusu bugün okul evi diye bir oyun oynuyordum öğretmen olunca sırf kaybediyorum diye aslında 2 Amerikalı oyuncuyu yakalamıştım ama resmen üstüne üstlük saçma sapan şey kelimeler söylüyor en çok aslında 2 Amerikalı oyuncu beni sinirlendirdi ama Roblox buna çözüm sunmazsa Bu oyun iyice saçma sapan oyuncularla dolacak eskiden en çok Türkiyeli oyuncular sinir ediyordu şimdi Amerikalı oyuncular sinir ediyor Böyle 'cry baby' tarzı şeyler söylüyor bu kadarı çok fazla Neden Saçma ve insanı sinir eden saçma sapan Amerikalı oyuncular çıkıyor İnsanı sinirden susturuyor Örneğin: Böyle Türkiyeli hesaplarda Çok Saçma sapan Amerikalı oyuncular çıkıyor beni sohbete fazla şey yazdırıyor sinirden sonra spamdan dolayı ban yiyorum Bence Amerikalı oyuncular kaldırılmalı yani hesaplara sonsuza dek askıya alınmalı özellikle hep kazandılar diye kendini bir şey sanan amerikalılar var ben o oyunda 100 levelim Buna bir yol bulunmazsa bu amerikalılar Her günü Hatta sonsuzda dek sohbete insanı Çıldırtacak Sözler söyleyip kendilerini bir şey sanatlar report edebileceğini söylerler ama hiç çalışmıyor ban sisteminiz de çok kötü Bu makalede Demek istediğim insanı sinirlendiren Amerikalı oyuncuların konusu yer almaktadır Umarım çok yakında bir çözüm bulunur

01 Eylül 2024 15:04

Burda gün demek istemiştim

Yorumlar (5)

Pro
Pro

Bilgilendirme herkes okusun: 1. Roblox'ta para iadesi yoktur 2. Çocunuza telefona baksın diye veriyorsunuz bir şey satın alırsa ücret yansırsa faturanıza bu tamamen ailenin sorumluluğundadır 3. Roblox en kısa sürede açılacaktır TikTok @eros yazarsanız bilgi alabilirsiniz.

Gamerin

Buna çözüm sunulmazsa tüm Amerika milleti umursamayıp beni ve Tüm insanları çıldırtacaklar Ben zaten çocuğum bu şikayeti ben yazdım annem değil Yetti artık Önceden en çok Türk oyuncularda yaşardım şimdi Amerikalı oyuncularda yaşıyorum Çok boş konuşan Amerika oyuncuları var nedediklerini Gerçekten hiç anlamıyorum Zaten Amerika oyuncuların 100%90'nı nedense hep aynı şeyleri söyleyerek dalga geçiyorlar

Ben bir şey anlamadım

Sahranas
Sahranas

Bunu sadece Amerikalı oyunculara bağlamamalıyız. Şahsen Türkiye kurulumlu hesaplarda da bu tarz eşekler çıkabiliyor. Çoğunluğu çocuklardan oluşuyor zaten bu kitlelerin. Buna robloxun yapabileceği bir şey yok. Ben de çok yaşıyorum ancak maalesef bir çözüm sunulamaz.

Gamerin

Ama Gerçekten bıktım Geçen de yaşadım Bunun bir çözümü olmazsa Bu oyun iyice saçma sapan Amerika oyuncularıyla dolacak ben mm2 1v1 oynuyordum bir de böyle beni öldürdüler diye cesedimin üzerinde hızla ileri geri yapıyor kendilerini bir şey sanıyorlar Böyle 'Ez' 'xd' diyorlar dediklerinde hiçbir şey anlamıyorum eğer bunun bir yolu yoksa demek ki Amerika oyuncularla dolacak bir oyun olacak bende napacağım bilmiyorum

ROBLOX Hileler Ve Kötü Oyunculara Yol Bulun

30 Temmuz 2024 14:20