Filiz sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2023 22:24

2 Kasım 2023 tarihinde rnd yazılım ve E-TİCARET anonim şirketi merkezi The North Face Mağazasının online sitesinde siyah renk bir yağmurluk satın aldım. Ürünün fiyatı 7.599,00 TL'dir. Ürünün sol göğüs altında yırtılma oldu. Ürünü 30 derecede siyah renkli kıyafetler için uygun olan deterjan ile bir defa yıkadım ve kol iç kısımlarında ağarma meydana geldi. Öncelikle müşteri hizmetlerini aradım. Ürünü alalı iki hafta oldu ama deformasyon var dedim. Bir yere taktığımı yırttığımı düşünmüyorum ki takılsa bile The North Face markasının kumaş kalitesinin iyi olması gerekiyor bu kadar çabuk deforme olmamalı diye belirttim. Bununla birlikte bir kez yıkadığımı ve kol iç kısımlarında ağarma başladığını belirttim. Ürünümün incelenmesini eğer kumaş kalitesinden kaynaklanıyorsa iadesini değilse değişimini istedim. Süreç içinde hiçbir mail ya da telefonla iletişim olmadı. Bana ürünü nasıl yıkadınız ya da bir yere taktınız mı diye de sormayarak sizin hatanız diyerek suçlamayı sorumluluk almadılar. 23.12.2023 tarihinde aniden kargo geldi. Ürünümü aynen göndermişler. Raporda"bu garanti; kaza uygunsuz bakım, ihmalden kaynaklanan hasarlar, yıkama hataları, normal aşınma veya malzeme ile renklerin uzun süreli kullanım nedeniyle normal olarak bozulmasına uygulanmaz" yazmışlar. Ürünü alalı 2 hafta olmuş, yırtılma ile ilgili benim hatam gibi göstermeye çalışmışlar. Bu şekilde bir suçlamayı kabul etmiyorum. Bununla birlikte hangi kıyafeti nasıl yıkayacağımı etiket kontrolü yaparak biliyorum, bu bilince sahibim. Firma bu şekilde bir açıklama ile kapatmaya çalışmış. Firmanın The North Face ürünlerini satmasına rağmen müşteri temsilcileri ve ürün inceleyen kişiler raporda da görüldüğü gibi aracı firmalar. The North Face ile hiçbir ilgileri yok. Böyle büyük bir firmanın ürünlerini satarken inceleme için de üretici firmanın raporu benim için önemlidir. VF Ege Giyim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adı altında ne olduğu belli olmayan bir kurum tarafından bir rapor iliştirilmiş. Raporu gördükten sonra ürünün orijinal olup olmadığından bile şüphe ettim. Büyük bir para ödememe rağmen kurum hem iletişim kurmuyor hem profesyonel davranmıyor. Raporda belirttikleri gibi bir açıklamayı yazsalar zaten kimse ürün satın almaz. Çünkü kıyafet ürünlerinde olabilecek bir sorun. İki haftalık bir ürün, bir kez yıkanmış ürün eğer bu şekilde deforme oluyorsa,2 yıllık garantilerine rağmen ürünün neye dönüşeceğini bilmiyorum. Daha taksitlerini bile bitirmediğim bu ürünün para iadesini istiyorum.

rnd-yazilim-ve-e-ticaret-anonim-sirketi-merkezi-sorumsuzlugu-3.pdf
rnd-yazilim-ve-e-ticaret-anonim-sirketi-merkezi-sorumsuzlugu-1.pdf

Elkana sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2024 13:21
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 20:53
E-Defter Hizmetinde Sürekli Faturalandırma Ve Çözülmeyen Sorunlar
Recep sonuçtan hiç memnun değil

E-Fatura Ve Hesap Kapatma Sürecinde Oyalama Ve Fahiş Fiyat Politikası

07 Temmuz 15:03

22 Mayıs 2024 12:54
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 15:42