Serdar sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 15:15

27.04.2023 yılında aldığım Garantili RKS vieste motorumun sol arka fren merkezi 7000 km ye gelince arıza yaptı. Motoru almadan önce satıcı ürünün garantili olduğu herhangi bir arıza durumunda servisin ücretsiz şekilde parça değişimi yaptığı, piyasaya yeni girdiği için servis konusunda müşterilerine iyi davrandığını söylemiştir. Buna istinaden motoru satın aldım ve daha sonrasında Motorumun tüm periyodik bakımlarını aksatmadan yaptırdım.
Arıza nedeniyle Motorumu RKS Aydın Söke yetkili servisi olan orijinal motora götürdüm. Servis merkezden aracım garanti kapsamında olduğu işin parça istedi. Merkezden 02.08.2024 tarihinde garantili olan motorumun parça istemi red edilmiştir. Garantiden değişim olmayacağını ücretli olarak parça gönderimi sağlayabileceklerini belirtmişlerdir. İlgili ürünün kullanıma bağlı olarak arıza olmamasına rağmen değişimi yapılmamıştır. Piyasaya yeni girmiş olan bu markanın servis tutumu diğer alıcılara da örnek oluşturmaktadır. 7000 km de sistemin arıza vermesi kabul edilemez niteliktedir. Servis ürününün arkasında durması gerekmektedir. Madem ki ücretli bir şekilde değişim yapılacak garanti diye bir kavramla bizlere satış yapmamaları gerekmektedir. Motorda üretim hatası ve fabrikasyon bir arıza var ki kısa süre içerisinde fren sistemi arıza verdi.
İsteğim ivedilikle üretim hatası olan sistemin ücretsiz olarak garanti çerçevesi içerisinde değişiminin sağlanmasıdır. Aksi takdirde hukuki ve yasal haklarımı arayacağımı, ilgili olayı çevreme ve sosyal medyayı kullanarak anlatacağımı bilmenizi ister acilen tarafımla iletişim kurulmasını rüsva eder tarafınıza arz ederim.

12 Eylül 2024 15:42

Hala iletişim kurmadılar. Asgari ücretle fazla personel alıp müşteri memnuniyetini sağlayıp, satışlarını arttırma stratejisini kullansalar daha fazla kar edecekler ama haberleri yok. Olay demek ki sadece satana kadar.

28 Ocak 2025 22:16

Hala bir dönüş olmamıştır

04 Nisan 2025 19:08

Hala sattıkları ürünün arkasında durmayıp bu şikayetime geri dönüş olmamıştır.

Muhammed
02 Nisan 2024 15:07
Kuba Motor RKS Motor Ltd Şirketleri Sattığınız Ürünün Arkasında Durun
Kuba Motor RKS Motor Ltd Şirketleri Sattığınız Ürünün Arkasında Durun
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 10:28
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 17:08

24 Ekim 2023 12:03