İlker sonuçtan hiç memnun değil

RKS Servis Sistemi Ve Garantisi

21 Haziran 2023 03:08

2022 model RKS mt3 Pro elektrikli motorum var servise götürdüm garantiden akü talebinde bulunuldu. Garanti kapsamında gönderilirse akülerin yenisini takarız dendi. Daha sonra da servise gittiğimde aküler sökülecek fabrikaya gidecek motor bu süre zarfında burada kalacak aküler duruma göre bakılıp geri gönderilecek ve bu süre yaklaşık 10-15 günü bulabilir bugün bıraktığım motorun bayramdan sonraya kalabilir dendi ve bu kadar süre mağdur edilip motorsuz kalmam bu kadar ürün satan RKS markasına yakışmadı. Sürekli bakıma götürülen düzenli bakım yaptırılan müşterilerine bu şekilde davranması ve deprem bölgesinde mağdur edilmek hiç hoş değil. Osmaniye deyim fabrika Gaziantep'te aküler gidecek gelecek 10-15 gün ben motoru 20 Haziran'da servise bıraktım. 5 Temmuz gibi Alaçam ve servisten arka amatis9r istedik. Servis bunu onaylamazlar kesin iptal gelir dedi. Müşteri hizmetleri garantiden yapılır dedi ama servis onaylamazlar dedi. Depremde 3 ay binilmemiş toplam 9 aylık motorun garanti süreci onay süreci bu şekilde olacaksa neden 2 yıl garanti var 6 ay garanti densin anlayalım mala ve malzemeye ne kadar güvendiklerine.

21 Temmuz 2023 15:28

Sıfır motor alıyorsunuz sanki dışarıdan ikinci el almış garantisi yok motor gibi garantiye gönderdim 1 ayı geçkindir MP3 Pro mu aküleri kontrolde sürekli aciliyetimi belirtmeme rağmen işimi bir şekilde bitiremediler yani nasıl bir Garanti nasıl bir servis çözemedim kesinlikle bu markayı düşünmeyin bile. Alıp da mağdur olmak istiyorsanız RKS'yi siz bilirsiniz.

profile profile profile

Aydın
Aydın

Bende RKS bakıyordum bu kadar servis ve garanti şikayeti olan bir markayı tercih edeceğimi sanmıyorum. Geçmiş olsun.

Emin
Emin

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Yarın almaya aynı modelden almaya gidiyordum, yorumlar fena...

Özcan sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 15:01

25 Eylül 2024 15:26
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
26 Temmuz 2024 17:48