Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor Sıfır Motorun Yağsız Teslimatı Ve Garanti Sorunları

04 Temmuz 2024 11:56

@mjgroup RKS Grace 202 Pro marka motorum bayiden sıfır alınmıştır. Fabrikadan motora yağ konulmadığı için motor arıza vermiştir. Henüz 50 km'de ve garanti kapsamında motor parçalarından sadece birkaç tanesi değişmiş olup motor yeniden tüm parçalarıyla yenilendi denilmiştir ve aynı arızayı motor yine yaptı. Ben de garanti kapsamında motoru 06.06.2024 tarihinde servise bıraktım ve 08.06.2024 tarihinde garanti kapsamında motorun bütün parçaları değiştirilerek bana bilgi verilmiştir. Ancak servisi arayıp bilgi almak için konuştuğumda fabrikada stokta parça olmadığı ve fabrikayı aramam gerektiği söylendi. Ben de fabrikayı aradığımda parçanın gelmediğini söylediler ve müşteri temsilcisi olan İ**** Bey agresif ve tavırlı bir şekilde benimle konuştu. İlk olarak mağduriyetimin giderilmesi, ikinci olarak müşteri ile düzgün üslup ile iletişim kuracak personel olması gerektiğini beyan ederim.

RKS Grace 202 Pro Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

27 Ocak 2025 09:59

Oğuzhan
27 Eylül 2023 11:34
RKS Motor Zamanımı Ve Paramı Verin
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS Grace 202 Pro Ayıplı Mal Satışı

12 Temmuz 2024 16:10
Semih sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor 2 Yıl Garantili Denilen Ürünün Arkasında Duran Yok

16 Nisan 2024 01:39
RKS Motor 2 Yıl Garantili Denilen Ürünün Arkasında Duran Yok
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor Yeni Aldığım RKS 202 Grace Motorun Sürekli Arızalanması Ve Servis Sorunları

20 Haziran 2024 05:29