Mert sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor Küba RKS Pamukova

06 Ağustos 2024 22:09

05.06.2024'te Sakarya/Pamukova'dan 103 Bin TL'ye almış olduğum RKS 150 Veloce Scooter motorun 2 gün sonra kilometre okuyucusu çalışmadığını ve direksiyonda boşluk olduğunu fark ettim. Buna istinaden satış mağazasına gittik, servise yönlendirdi. Servise gittik, kilometre okuyucusu ve direksiyonda boşluk olduğunu servis onayladı ve parça siparişini verdiğini söyledi. Parça Kurban Bayramı'ndan sonraya kaldı, bayramdan sonraki hafta parça geldiğini haber verdi. Servise motoru götürdüm, akşam 16:00'da gel al dedi. Saat 16:00'da almaya gittim, motorun olup olmadığını sordum, parçanın yanlış geldiğini söyledi. Nereden baksanız 2 ay oldu. Parça gelecek, yapılacak. Ben de satış mağazasını aradım, benim parçayı bir an önce getirmelerini ve bir an önce parçayı takmalarını, direksiyondaki boşluğun giderilmesini söyledim. Satış mağazasındaki H****** Bey 'emredersiniz' gibi laf edince ben de Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne bildirdim. Alın terimizle kazandığımız parayla rezil oluyoruz. RKS müşteri hizmetlerini aradığımda müşteri temsilcisi 'burayı arama yetkiniz yok' dedi. Ben de kiminle muhatap olacağım? Mağdur olan benim sonuçta, tüketici haklarından gelecek sonucu bekliyorum.

Cihat sonuçtan hiç memnun değil

RKS Veloce Motor İle Yaşadığım Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

12 Ağustos 2024 14:13

İbrahim
19 Temmuz 2024 14:57
Özden sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 20:08

03 Haziran 2024 12:12