19 Eylül 2024 14:20

Yaklaşık 6 ay önce Şükrübey'deki Erfa Grup Motor Avcılar - Gümüşpala'dan RKS r250 motosiklet aldım. İlk rodaj bakımı dahil 10.000 bakımına kadar düzenli bakımlarını yaptırdım. Son 10.000 bakımda genel bakım olacak diye bırakmamı istediler. Ertesi gün motoru aldığımda egzoz patlak gibi ses çıkarıyordu. Hemen geri gittim, hava filtresi tam oturmadı deyip sözde oturttular ama ses yine sıkıntılı geliyordu. 'Bir şey olmaz,' dediler. Bu şekilde biraz kullandıktan sonra motor teklemeye başladı ve gün geçtikçe tekleme arttı. Aradım, müsait değilim dedi. Motoru aldığım kişi, aşağıya servise git bir baksınlar dedi. Gittim, sıkıntıyı söyledim. Arıza lambası yanmadan bir şey yapamayacaklarını söylediler (zaten motor tekliyor ve arıza lambası yanmıyorsa da bu bir arıza değil midir?) ve sonra motoru kullanmak istemeyeceğim şekil aldı. Sonra başka bir servis buldum. Götürdüm, anlattım ve sonuç olarak sözde 2 hafta önce 10.000 bakımını yapanlar ne hava filtresini değiştirmiş ne gaz kelebeğini temizlemiş ve en büyük sorun, fotoğrafta paylaştığım gibi bujileri yan sanayi takmalarını geçtim, birini küçük birini büyük farklı boyutlarda takmışlar. Bundan sebep ne ses ne tekleme bitmedi! O kadar para veriyoruz servislere, normalden fazla sırf garantiden çıkmasın diye ama bunu kötüye kullanıyorlar. Yetkililerden bu servis hakkında gereğini yapılmasını arz ediyorum.

RKS Motor Kastamonu Yetkili Servis Mağdur Ediyor

26 Temmuz 2023 06:50
RKS Motor Kastamonu Yetkili Servis Mağdur Ediyor

28 Eylül 2023 11:25
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Motorum Sürekli Arıza Veriyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

11 Eylül 01:09
Sıfır Motorum Sürekli Arıza Veriyor, Mağduriyetim Giderilmiyor
sifir-motorum-surekli-ariza-veriyor-magduriyetim-giderilmiyor-4.jpg
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Motosikletin İlk Günden Yakıt Göstergesi Arızalı Çıktı Parça Bekliyorum

21 Nisan 21:16
Sıfır Motosikletin İlk Günden Yakıt Göstergesi Arızalı Çıktı Parça Bekliyorum
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS Nin Merdivenaltı Servis Ağı

26 Eylül 2024 14:37