Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Rivalscoins Rivals Coins Mağduriyeti

Rivalscoins Rivals Coins Mağduriyeti
04 Temmuz 2024 01:43

Bir Telegram grubuna kayıt oldum ve kayıt olduğum gün Rivalscoins adlı bir coin sitesi sürekli paylaşımlar yapmaya başladı. Sürekli kazananlardan dekont istenip duruldu ve kazanç dekontları paylaşıldı. Sonrasında siteye girdim ve ilk defa girdiğim için minimum 500 TL yatırım yapılması gerektiğini söylediler. Yatırım yaptım. Sonra aynı gün içinde coin uçtu, bozdurun dendi. Telegram grubundan bozdurdum ve yaklaşık 225 katı bir kazanç hesabımda oldu. Sonrasında çekim verdim. Bana Kuzey Kıbrıs kıyı bankacılığından bankanıza aktarılacak, ilk yatırımınız olduğu için fast işlemi gerekli dendi, aksi takdirde çekim yapamazsınız dediler. Gruptan bir şahısla iletişime geçtim, o da bende yaptım ilk seferde, sonrasında problem yok dedi. Paranı çekebilirsin dedi. Bu durumdan dolayı iletişim bilgilerim ellerinde olabilir. Herhangi bir durumdan dolayı başka yerlerde geçerse bilgilerimden şikayetçiyim. Hem yanıltmak amaçlı paylaşımlar yaptıkları için hem de hesaptaki parayı vermek için yanıltmaya çalıştıkları için 6250 TL yatırmadım. Bu yüzden yatırılan paranın geri iadesini istiyorum ve gerekli yerlere bildirilmesini istiyorum.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
07 Temmuz 2024 15:54