Ece sonuçtan hiç memnun değil

Rita Çiftliği'nde Misafirperverlik Sınavı

30 Kasım 2024 15:49

Rita Çiftliği'ne 6 yetişkin ve 3 çocukla doğum günü kutlamasına gittik. İlk gidişimizde çocuklarla voleybol oynayıp ip atlayarak özgürce çok eğlenmiştik ve ikinci kez tercih sebebimiz de buydu. Anneler, babalar ve çocuklar kimseyi rahatsız etmeyeceğimiz yemek alanının arka tarafında bomboş bir alanda voleybol oynarken, mutfak şefi olduğunu söyleyen bir beyefendi bizi uyarmaya geldi. Fakat üslubu, tavrı ve tarzı asla misafirlerle konuşulmayacak cinstendi. Oranın özel mülk olduğunu, beğenmiyorsak gidebileceğimizi yüzümüze karşı sert bir dille söyledi. Biz de zaten İ**** Bey'in evine misafir olarak gelmediğimizi, bedelini fazlasıyla ödeyerek kahvaltı yaptığımız bir mekânda bizimle bu şekilde konuşamayacağını belirtip, bir daha asla gitmeyeceğimiz bir mekâna dönüşen Rita Çiftliği'ne veda ederek çıktık. Gidecekler için söylüyorum: Sanki İ**** Bey'in evine gelen zorunlu misafir muamelesi görmek istiyorsanız, herkese iyi eğlenceler.

Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Şövalye Restaurant Rezervasyonlu Masada Gürültü ve İlgisizlik Nedeniyle Keyifsiz Akşam

07 Eylül 2025 15:35
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Küçükbey Konağı (Erzurum) Erzurum Küçük Bey Konağı Kötü Üslubu

27 Ocak 2024 00:43
Küçükbey Konağı (Erzurum) Erzurum Küçük Bey Konağı Kötü Üslubu
Büşra sonuçtan memnun değil

Restoran Çıkışında Fotoğraf Çekim Yasağı Şaşkınlığı

11 Ekim 2024 21:17
Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Airbnb Zeytinli Villa Fethiye Tarafından Mağdur Edildik

04 Mayıs 2024 14:05