Riotatil Pişmanlıktır İnsanı Yarı Yolda Bırakıyor Güven Vermiyor!

21 Temmuz 2024 13:39

Rio Turizm üzerinden Side'de bir otele rezervasyon yaptırdım 1000 lira da ön ödeme yaptım. Ama otele gittiğimde rezervasyonumun yapılmadığını hiç odaları olmadığını acentelere oda olmadığını söyledikleri halde oda sattıklarını söylediler. Acenteyi aradığımda parayı iade edebileceklerini söylediler ama ben sert çıkıp Konya'ya geri mi döneyim deyince başka bir otel ayarlamak zorunda kaldılar. Rio Turizm oda olmadığı halde satıp nasılsa halledilir iyi kötü başka bir yere gönderilir mantığıyla hareket ediyor. Özür bile dilemeyip beni bu durumun normal olduğuna ikna etmeye çalıştılar üstelik. Kesinlikle çok kötü bir şirket.

20 Temmuz 2024 23:09

Rio turizm deki F*** hanım sanki Side Palm dor otel çalışanı gibi konuşup yer olmadığı halde bana söylemeyip benden kapora alarak rezervasyon yaptı. Otele gittiğimizde rezervasyon olmadığını üstüne hiç yer de olmadığını öğrendik. Danışıklı dövüş gibi bizi güya aynı ayarda başka otele gönderdiler. Ben biraz tereddüt edince utanmadan bir de o kadar yoldan gelmemişiz gibi paranızı iade edelim dediler. Mecburen ayarladıkları otelde 2 gece kaldık ama oradan da hiç memnun kalmadık.

profile profile
22 Temmuz 2024 12:51 (Şikayetten 23 saat sonra)
Elif
Elif
22 Temmuz 2024 22:24

Otelin izin verdiği otel adına satış yapıldığı söyleniyor ama ben otele gittiğimde şirketlere oda satmayın dediğimiz halde satmışlar dediler. Yani yer olmadığını bile bile satıp oraya gidince nasılsa ayarlanır mantığıyla bize satış yaptılar. Sorununuzu çözdük diyorlar ama aynı ayarda bir otele gönderildiğimizi düşünmüyorum. Üstüne bana acente olduğunu dahi söylemeden satıyorlar o da ayrı bir sorun

Hakan
Hakan

Riotatil pişmanlıktır Dionisus dahada pişmanlıktır. Otele çok kötü yemekler yetersiz ve çok lezzetsiz merve hanım çok rahat bir şekilde gidin istediğiniz yere şikayet edin özgürsünüz diyor. Kimseyi takmayız biz diyor. Sabah 10 da oteli iptal edin diye 4 defa aradık. Sizi arayacağız dediler gün içinde acilen döneceğiz dediler saat 17.00 dönen yok eden yok. Biz rahatız gidin şikayet edin diyor. Sözleşmenizde bunlar var diyor. Otelde kullanılan bardaklar sadece su ile çalkalanıp tekrardan servis ediliyor. İnsan sağlığı umurlarında değil. Yemekler inanılmaz lezzetsiz ve kötü. Kola yok, Sprite yok, yumurta yok, temizlik yok, odanın tuvaleti sifonu çekince tüm su banyoya geri boşalıyor. Başka odaya geçtik tavan akıyor. Her taraf arı. Şezlong bulmak imkansız oda sayısının yarısı kadar şezlong ya var ya yok. 2 gündür aç yaşıyoruz. Kahve makinesinden kurt çıktı. Paranızla rezil olmak istiyorsanız gelin. Riotatilden merve hanımla konuşun. O size gerekli açıklamaları yapacaktır.

Perihan
06 Ağustos 2024 16:10
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
14 Eylül 2024 14:09