Right Cars Car Rental Depozito Ödenecekti, Ödenmedi!

02 Eylül 14:06

04.07/2025 -10/07/2025 arası Right Cars Antalya Havaalanı yanı araç kiraladım. Aracı teslim ettim. Depozito ücreti 650Euto (30 Bin₺) ödedim. 28 iş günü içinde. Depozito ödenecekti, ödenmedi. Telefon ile ulaştım, herhangi bir sorun yok ödeyeceğiz dendi, fakat ödenmedi ve telefonlara da cevap veren yok.

Depozito İadesi Gecikti, Müşteri Hizmetlerinden Yanıt Alınamıyor

Onur
25 Eylül 11:49
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 15:59

Sedat
27 Ocak 2024 14:44

Right Cars Car Rental Oto Kiralama Antalya Şikayeti

Günnur
02 Eylül 14:06
İsmail sonuçtan çok memnun

Right Cars Car Rental Right Cars Ve Ttc Taşımacılık (Active R. A. C) Depozito Mağduriyeti

İsmail
03 Şubat 2024 12:24
"Bu işyerinde sorumlu personelin tutarsız ve güvensiz yaklaşımı beni buralara taşımıştı. Nitekim dün acenteye gittiğimde firma sahibi Tuğrul beyle görüştükten sonra fikrim değişti. Kendisi profesyonel, ılımlı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla sorunu sonuçlandırdı. Aynı konudan muzdarip diğer arkadaşların direkt Tuğrul beyle iletişime geçmesini tavsiye ederim. Teşekkürler..."
right-cars-car-rental-right-cars-ve-ttc-tasimacilik-active-r-a-c-depozito-magduriyeti-8.pdf
right-cars-car-rental-right-cars-ve-ttc-tasimacilik-active-r-a-c-depozito-magduriyeti-7.pdf