Emel sonuçtan hiç memnun değil

Riceflourturkiye.net Rice Flour Krem Sahte

Riceflourturkiye.net Rice Flour Krem Sahte
30 Kasım 2023 15:56

Rice flour krem siparişi verdim. İptal etmek istedim. 08504852507 numaradan mesaj geldi. Numarayı arıyorum, 'yanlış çevirdiniz' diye sesli mesaj var. Nasıl oluyor da o numaradan mesaj geliyor? Kargo gelecek, benim ne yapmam lazım? Bana yardımcı olur musunuz? Kargoyu almasam bir sorun yaşar mıyım? Kesinlikle bu vicdansızlarla hiçbir şekilde iletişime geçilemiyor. Direkt nereyi tıklasam, sipariş ver sayfasının reklamı çıkıyor. Benim ne yapmam lazım? Özellikle ben panik atak hastasıyım, şu an panik atak geçiriyorum. Bana bilgi verir misiniz?

11 Aralık 2023 14:24

Rice flour krem siparişi varmıştım iade etmek için bana mesaj gönderdikleri numarayı aradım yanlış veya eksik numara dedi ve bu firmadan herkes şikayetçi bende gelen kargoyu almadım bu firma için buradan şikayetimi yazdım bugün yine siparişimiz onaylandı diyerek kargoyu gönderiyorlarmış benim ne yapmam gerekir ben almayacağım onlar sürekli gondereceklermı nasıl kurtulacağım bunlardan

Zehra
Zehra
Benzer Şikayeti Var

Aynı sorunu bende yaşadım dün sipariş verdim ürünü şikayetleri görünce iptal etmek istedim şikayetimi şikayet sayfasında sabitlenmiş ve paylaşmışlar sanki çözüm üretmişler gibi kargoya verilmiş ben defalarca mesaj attım şikayet sayfasında yayımlandı kargo gelse bile almayacağım hepsinin ekran görüntüsünü aldım gerekirse dava edeceğim iptal etmiş gibi gösterip iptal etmemek nedir bu mu yani

riceflourturkiyenet-rice-flour-krem-sahte-1.jpg
Emel

Bende kargoyu geri göndereceğim almayacağım bana mesaj gelen numarayı aradım iptal etmek için eksik numara veya kullanılmamaktadır dedi hiçbir şekilde iletişime geçecek bir numara yoktu sayfayı tıkladığımda direk sipariş ver reklam sayfası açılıyor herkes bu yüzden şikayetçi ve alanlar sahte ürün dediler

Riceflourturkiye.net Rice Flour Krem Sahte Ürünmüş

03 Eylül 2023 12:56