Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ria Para Transferi Nüfus Cüzdanı Fotokopi Çektirmesi

Ebru
09 Ocak 2024 23:46

Yurt dışı para transferi şirketi olan Ria'nın İstanbul, Aksaray'daki para transfer merkezinden 8 Ocak 2024 tarihinde Belçika'dan adıma gönderilen parayı çekmek istedim. Kimliğimi alarak arka ve ön yüzünün fotokopisini çektiler. Daha önce de Ria'dan farklı merkezler üzerinden birkaç kez para çekmiştim ve her seferinde para alabilmek için kayıt oluşturuluyordu. Ayrıca dün çektiğim paranın ardından imza atmamı istediler ve üzerinde Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) onayının bulunduğu bir belgeydi; ancak açık rıza onayı vermedim. Kimlik bilgilerim veya telefon numaram kullanılarak adıma yapılmış ve yapılacak olan kumar, bahis, şirket, Papara, banka kredisi, dijital cüzdan gibi işlemler bana ait değildir ve bunları kabul etmiyorum. Kişisel bilgilerimin üçüncü kişilerle paylaşılmasına rızam ve onayım bulunmamaktadır. Rızam olmaksızın yapılmış herhangi bir işlemden dolayı yasal sorumluluk kabul etmiyorum.

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
22 Nisan 2024 15:47
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ria Geldtransfer Problem unberechtigte Nutzung meiner persönlichen Daten

Ebru
09 Ocak 2024 23:46
Altan sonuçtan hiç memnun değil

Devlet Bankalarında Hesap Zorunluluğu Ve Nakit Sorunu Nedeniyle Uluslararası Para Transferi Alamama

Altan
03 Ekim 16:32
devlet-bankalarinda-hesap-zorunlulugu-ve-nakit-sorunu-nedeniyle-uluslararasi-para-transferi-alamama-1.jpg

Ria Para İadesi Talebi

Yalçın