Şfk sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2023 15:27

Yıl başından önce Pendik şubeleri reydeko halıdan almış olduğum 4 tane iki buçuk metrelik yolluğu ve 6 metre kare salon halısını yanlış ölçülerde gönderdikleri için Ataşehir şubesine giderek değiştirmeleri talebinde bulundum. Ölçülerde değişiklik oldu deyip üstüne tekrar ücret ödemesi yaptım. Neyse her şeye Okey. Halılar yılbaşından sonra geldi. Salon halısının kenarların da sökülme oldu bu sorunu Instagram sayfalarına yazdığım da ipleri çakmakla yakın sökülme durur yazdılar, şaka gibi neyse, Mutfak yolluğu daha çabuk pislendiği için söyledikleri gibi yıkama talimatına uyarak sıkma yapmadan yumuşatıcı kullanmadan halıyı makineye attım ve en kısa programda yıkadım. Sonuçları fotoğraflarda paylaşacağım. Şu anda yine Instagram sayfalarına yazıyorum sürekli sistem kapalı yok yarın yazın diyerek oyalıyorlar. Şimdi de kullanılan süre ve geçen zaman diyerek iade kabul edilmedi diye yazıldı. Bende buradan en kısa sürede değişim yapılmasını talep ediyorum. Geri dönüş sağlanmaz ise hem Tüketici Hakları'na hem de internette ortamın satmış olduğunuz ürünlerin fotoğrafları paylaşılacaktır.

25 Ağustos 2025 13:14
teslimat-gecikmesi-ve-dikis-hatali-hali-icin-reydekodan-cozum-bekliyorum-2.jpg