Basak sonuçtan hiç memnun değil

Rexona Clinical Protection Kol Altımda Kocaman Ağrılı Beze Oluşturdu!

14 Mart 2024 23:53

Rexona clinical protection marka roll on u 7 8 aydır kullanmaktayım son 2 aydır ürünle ilgili ciddi boyutta gözlemlerim oldu. Yaklaşık 2 ay önce koltuk altımda nohut büyüklüğünde bir şişlik oluştu ve zaman içinde büyüdü. Yaklaşık 1 2 hafta ürünü kullanmayı bıraktım ve beze küçüldü. Daha sonrasında tekrar kullanmaya başladım ve tekrardan beze oluştu ve ilkinden daha büyük ve ağrılı şekilde! Günlerdir kolumu kaldıramıyorum bütün hareketim kısıtlandı!. Ve araştırdığımda aynı sorunu yaşayan bir tek ben değilmişim. Bir daha asla kullanmam. Böylesine zararlı bir ürünün hala nasıl satışı yapılabilir şikayetlere rağmen?!?! Günlerdir yaşadığım stresi ben bilirim! Üstelik stok da yapmıştım bu kadar para veriyoruz ve karşılığında sağlığımızla oynanıyor! Piyasadan acil toplanmalı!

profile profile profile
15 Mart 2024 09:11 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

11 Eylül 2024 21:42

Şikayetimin üzerinden 6 ay geçti. Kullandığım Rexona roll-onu kuryeyle benden alıp güya inceleyeceklerini söylediler ve asla dönüş olmadı aradan 6 ay geçmesine rağmen! Bir de üzerine akıllarınca hediye olarak aynı marka ve aynı serinin roll on değil deodorant olanını göndermişler dalga geçer gibi! Defalarca hatırlatma maili attım fakat geri dönüş olmadı. Çevremdeki kimseye aldırmıyorum artık bu ürünü siz de almayın! Malum bizden başka sağlığımızı düşünen kimse yok!

Sıla

Bende de yeni oluştu geçti mi sizde

Basak

Merhaba evet genel cerrahtan randevu alıp kontrole gittim antibiyotik yazdı eğer sönmezse keserek alacağını söyledi. Fakat antibiyotiği kullanınca kendiliğinden kayboldu şişlik. Doktora görünmenizde fayda var yine de

Ayça

Aynı şeyi şu an bende yaşıyorum koltuk altımda ağrılı beze var çok korktum🥺

Elif
22 Nisan 02:00
Rexona Clinical Protection Ürünleri Ciddi Sağlık Sorunlarına Yol Açtı
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Rexona Clinical Protection Koltuk Altında Şiddetli Ağrıya Sebep Oldu

Seda