Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2023 21:20

2011 Renault Fluence Privilege 1.5 EDC otomatik vites aracımı ikinci el olarak aldım. 2 aydır (bazen gün içinde birkaç kez, bazen 4-5 günde bir) "vites kutusu hararet" "Vites kutusunu kontrol ettirin" "Yokuş kalkış desteği" uyarısı veriyor. Yaklaşık 1 dak boyunca bu uyarı ekranda kalıyor, uyarı gidince araba normale dönüyor, hiçbir sorun çıkarmıyor. Eğer uyarı ekrandan silinmeden harekete geçerseniz kavrama biraz geçilmeli oluyor, vites geçişlerini hissettiriyor. Yine uyarı ekrandan silindiği anda her şey normale dönüyor. Birkaç servise gösterdim bilgisayara bağlanıp arıza kontrol edildi ve EDC beyin değişmesi lazım deniyor. Şu an sıfır EDC beyin 25bin tl civarında fiyat veriyorlar. İnternette birçok platformda bu sıkıntıyı yaşayan Renault Fluence ve Megane kullanıcısı mevcut. Sanırım bu Renault araçların özellikle Fluence ve Megane modellerinde kronik. Müşteri memnuniyeti adına neden bu araçlar geri çağrılmıyor? Renault markasını severek ve güvenerek kullanmaya devam etmek istiyorum. Diğer her yönüyle çok sevdiğim, severek kullandığım Renault Fluence aracımın bu sorununu çözmek için, Renault gibi büyük bir dünya markasının bana yardımcı olacağına inanıyorum. Dönüş yapılmaması ve mağduriyetimin giderilmemesi durumunda tüm haklarımı kullanacağımı, şikayetimi her merciye ayrıca ileteceğimi bilmenizi isterim.

30 Ocak 2023 08:46 (Şikayetten 11 saat sonra)
30 Mart 2023 19:00

Dönüş yapılmadı.

17 Nisan 2023 14:14
Renault Fluence EDC Problemi

Müşteri temsilcisi ulaşmadı, konu ile ilgili aranılmadım. Yardımcı olunmadı, hatalı üretilen beyin en sonunda beni yarı yolda bıraktı. Şu an aracım çalışmıyor şanzıman beynini görmediğinden dolayı. Teşekkürler Renault çok Yardımcı oldunuz. Markanın arkasında çok iyi duruyorsunuz. Tebrikler! Aracım daha 85 bin km'de.

Renault Fluence Otomatik Şanzımanda Sürekli Vites Kutusu Uyarısı Ve Çözüm Talebi

Samet
25 Aralık 2025 21:08
renault-fluence-otomatik-sanzimanda-surekli-vites-kutusu-uyarisi-ve-cozum-talebi-2.jpg
Naim sonuçtan hiç memnun değil

Renault Kapı Kilidi Sorunu: Kalitesiz Parça Mağduriyeti

07 Şubat 2025 13:06