Renault Expres Fan Sürekli Çalışması

Renault Expres Fan Sürekli Çalışması
18 Haziran 2024 01:0410.214

2023 model Renault Express Van aracım ara ara fan açıyor. Aşırı yüksek sesli çalışıyor ve 10-15 dakika boyunca çalışmaya devam ediyor. Arabayı çalıştırıp geri kapatınca düzeliyor. 10-15 km'lik mesafeden geldiğimde dahi yapıyor. Araç şu anda 20000 km'de. Bu sorun ilk aldığım günden beridir hemen hemen devam ediyor. Ama her zaman yapmıyor. Umarım dönüş sağlarsınız.

20 Haziran 2024 08:40 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Müşterilerimizden gelen görüş ve talepler kalite standartlarımız kapsamında önemle değerlendirilmektedir. Size özel müşteri danışmanınız tarafından en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Renault MAİS Müşteri Hizmetleri

Yorumlar(6)

24 Aralık 2025 20:27

2- En iyi AdBlue kullanın. 3 En Önemli Konu Motor yağı. Karbonsuz ve Kükürtü alınmış Motor yağı olması Çok önemli. Türkiye'deki ustaların hepsi misal diyorum araç 5w sae 30 yağ kullanıyor ise bütün 5-30 yağların hepsini koyabiliyor. Siz bu yağ uygun mu diye sorduğunuzda evet uygun diyor. Yağ kutularına bakın tüm markaların onay spec numaraları vardır. Yağ alırken lütfen dikkat et. Renault ekspress için uygun yağ spek numarası rn m720 5/30 veya 10/40 motor yağı olmalı. Rn m720 Renault Express için Dünya Yağ Üreticilerinden Üretmesini istediği Kükürtsüz ve Karbonsuz yağdır. Eğer yağın üzerinde bu Kod yazmıyorsa Kesinlikle aracınıza koymayınız. Umarım Faydalı olmuştur. Herkese Kolay Gelsin.

Eki aç
24 Aralık 2025 20:05

Aynı aracı bende kullanıyorum. 29 Aralık 2023 tarihinde teslim aldım. Bende de aynı sorun var. Hatta bu yüzden Aracı saga çekip suyunu yağını kontrol etmişliğimde var. Çok araştırdım, yurd dışı forumlar, Renault Fransa ile mailles meler, Avrupa'daki ustalar gibi gibi. Türkiye'de net bir bilgi yok ve kimsede yorum yapmıyor yapamıyor. Sakin Sakin aracınızı elletmeyin. Araştırmalar sonucunda kesin net öğrendiğim Aracın Rejenerasyon Yaptığı tespit edilmiştir. Araç AdBlue kullanan bir araç ve devirli kullanılması gereken bir araç. Ben İzmir'de yaşıyorum. Bilen anlar, yeşildere yolu boş ise 6. Vites ortalama 2000 devir çok çok rahat yol alıyorum. Lakin bu araç için çok sıkıntılı. Partikül filtresini tıkıyor. Sonuç olarak önemli unsurları yazıyorum. 1- 2500- 3000 Devirden sonra bir üst vitese geçiniz. Yani Yol 4. Vitese uygun seyrediyor ve sizin devir saatiniz 2500-2800 arası ise vites arttırmadan yola devam edin. Seyir hızı hangi vitese 2500 devir üstüne denk geliyorsa o vitesten bir üst vitese geçmeyin.

1 Kasım 2025 18:13

Aynı sorun bende de var servise götürdüm normal dedi 21 dakika çalışır dedi.

4 Mayıs 2025 14:38

2023 yılında aldığım aracımda aynı sorun var normal dediler bana AdBlue den dolayı ve bende rolentede bir süre çalıştırınca duruyor aküyü bitirecek sanıyorum çalıştırmazsam 15 dakika sürüyor

12 Mart 2025 17:35

Aynı olay benim aracımdada var

14 Şubat 2025 21:31

Aynı sorun bende de var nedenmiş acaba

Renault Reno Express Van 2023 Fan Açma

29 Aralık 2023 12:149.678

Renault Express Fan Arızası

9 Ocak 2024 21:489.515

2022 model Renault Express aracımı yeni aldım, henüz bir ay olmadı. 38.000 km'de ve bu soğuk havalarda bile fan açılıyor...

2 Destek3 Yorum

Yusuf
Renault Kangoo 2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Renault Kangoo2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Altay
Renault 2023 Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Renault 2023Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Yekta

Öne ÇıkanKonular