Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Remsa Mayo Tesettür Mayo Vücuda Yapıştı

01 Eylül 2023 13:36

Trendyol üzerinden Remsa Mayo'dan uzun tam boy paraşüt tam kapalı tesettür mayo 1267 siyah üründen aldım. Daha önce de 2 tane tesettür mayom vardı. Biri küçüldü. Biri dize kadardı. Tam tesettür almak isterken utandım.

Ürün denizde vücuduma yapıştı. Tüm hatlarım, üst içimden giydiğim belli oldu. Daha önceki kullandığım mayo Haşema markaydı hiç böyle bir sorun yaşamadım. Denizden çıkana kadar etrafta kimse kalmasın üzerime hemen bir şey sarmak için uğraştım. Tesettür mayo üretirken kumaşına dikkat etmek lazım. Ve satıcı iademi kabul etmedi. Kumaşta sorun olmadığını belirttiler. Yani kumaşa baktılar sadece. Denize girip denemeleri lazımdı oysaki.

Yunus
Yunus
04 Eylül 2023 16:47

İlk fotoğraf benim onlara iade için yazdığım. 2. Fotoğraf onların iade kabul etmeyip yazdıkları. Ben zaten denizde kullandığımı belirttim. Mayo kumaşı denize girince vücuda yapışan kumaş tesettür mayo diye satıyorlar. Param çöp oldu. Tekrar satamayacakları için kabul edilmedi. Bende kullanamayacağım.

Tesettür Mayo Suya Girince Tamamen Şeffaflaştı, Mağdur Oldum!

Gökçen
28 Ekim 2025 15:50
Yusuf sonuçtan çok memnun

19 Ağustos 2024 14:40
"Remsa Mayo yetkilileri benimle hızlıca irtibata geçip sorunumu çözdüler müşteri memnuniyetine dikkat eden bir firma olduğu için Teşekkürler."
Müjde sonuçtan çok memnun

02 Ağustos 2024 13:56
"Remsa firmasına çok teşekkür ederim. İlgi alakaları, yardımseverlikleri, iletişimleri, nezaketleri her şey çok mükemmeldi. Profesyonel olduklarını, alanlarına hakim olduklarını, işlerini hakkıyla yaptıklarını kanıtladılar. Sağ olun kızım da ben de ömür boyu sizle devam inşallah."

13 Ekim 2023 10:12
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2025 20:40