Gizem
24 Temmuz 2024 16:08

Remax emlakın yaptığı terbiyesizlik!

Dün saat 19:22'de başvurduğum ilan üzerinden m***** bey ile görüşme sağladım. Evin şartlarını sordum ve görmek istediğimi İstanbul'da yaşadığımı belirttim saatin geç olduğunu o saatten sonra ilanı göremeyeceğimizi söyledi.
Dün akşam tekrardan konuştuk sahibinden üzerinden. Çarşamba günü için nişanlımın geleceğini söyledim ne iş yapıyor nişanlın diye sordu sanki askerlik arkadaşıymışım gibi (! ) siz biz bir üslup yok.
Bugün de nişanlım arıyor evi zaten dün verdik kiraladık gibi dalga geçer gibi konuşuyor saygısızca sigara içiyorum amcaoğlu seninle konuşamam şu an araba kullanıyorum diyor amcaoğlu ne ya sen kimsin kim sana bu cesareti veriyor?.
Nişanlına niye aratıyorsun diyor cinsiyetçi misiniz siz beyefendi diyor nişanlım da arkadaşlar soruyorum size kadını erkeği mi var bunun? Böyle saçmalık mı olur? Belki arkadaşım arayacak belki ben belki annem bundan kime ne ya?
Kapora verildi diyor madem verildi beni nişanlımı neden oyalıyorsunuz? Siz kimsiniz böyle bir terbiyesizlik yapıyorsunuz bir de büyük bir firmada çalışıyorsunuz yaptığınız o kadar ayıp ki umarım bizden aldığınız zaman, emek, umut sizin bir yerinizden çıkar! Şikayet ediyorum... Ev tutmak zaten aşırı pahalı ve zor işleri sizin gibiler daha çok zorlaştırıyor Allah yardımcısı olsun herkesin!

26 Temmuz 2024 10:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Ç., Konuyla alakalı ofisimiz ile görüşme halindeyiz. Sizleri bilgilendiriyor olacağız. Saygılarımızla.

Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Emlak Danışmanının Hakaretleri Ve Kötü Davranışı

25 Mart 2025 13:46

RE/MAX Ataşehir Emlak Danışmanlığı Hizmetiyle İlgili Şikayet

Selin
22 Şubat 2024 19:00
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
29 Nisan 2024 14:29
Remax, Remax Tan Personellerine Dikkat
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Remax Danışmanının Güven Vermeyen Ve Agresif Tutumu

Samet