Regal Raptor K5 Mağduriyeti!

Regal Raptor K5 Mağduriyeti!
18 Ağustos 2023 16:318.137

Farklı marka ürün alacaktım benim paramı alıp bir ay beni oyaladılar paramı alamadığım için Regal raptor k5 araca yöneldim aldığım aracın el freni tutmuyor birkaç defa aracı götürdüm yapmadılar. Araç kaydı teker demire çarpıp yarıldı şimdi ise lastik bulamıyorum. Nereye sorsam yok diyorlar hiç kimse yardımcı olmuyor. Bin kere pişman oldum aldığıma, çok kötü bir firma. Her şey satıncaya kadar!

19 Ağustos 2023 23:21

Eck motor her şey satıncaya kadar ben böyle lakayıt bir iş yeri daha görmedim asla bunlarla alışveriş yapılmaz bir ay parasını ödediğim halde m1bana teslim edilmedi yerine dökme bir Regal raptor k 5 verdiler her gün bir yeri arıza yapmıyorlarda güvenlik zafiyeti var araçta akü yandı el fren tutmuyor teker patladı bin kere pişman oldum bir de telefon açmıyorlar insanla ilgilenme yok malının arkasında durmuyorlar

Meryem
Benzer Şikayeti Var
21 Eylül 2023 01:23

Kardeşim fren tutmadı takla attı yokuşta Ölümden döndü Yoğun bakımda yattı Ciğerde Sönme oldu Düzeldi Peşine kırık ameliyatları oldu. Bu araç yüzünden Kimse rapor vermiyor Her yere her hukuki yola başvuracağım. İnsan hayatı ucuz mu? Emniyet kemeri yok. Herkes hatalı satan yollarda dolaştır an