Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Reeder'in Bizi Sürekli Mağdur Etmesi

Reeder'in Bizi Sürekli Mağdur Etmesi
04 Şubat 2024 23:02

2 aydan uzun bir zaman önce telefonumda sürekli çeşitli teknik sorunlar oluşmaya başladı. Reeder mağazasına durumu anlattık ve müşteri temsilcileriyle görüşme sonucunda bize aynı modelin sıfırını verdiler ama sorunlar bitmedi aynı sorunlar yeni verdikleri telefonlarda da oluyordu her seferinde yeni bir cihaz verip güya çözdüklerini sanıyorlardı ama maalesef aynı sorunlar yeni verdikleri telefonda da devam ediyordu. En sonda kesinlikle iade edip paramı almak istiyorum diye aradım ve kendi mağazalarına teslim etmemi söylediler bunun sonucunda teknik servis karar verecekmiş yani iade olup olmayacağına. Sonuç olarak iadeye Red cevabı verip telefonu gönderdiler. Yetmezmiş gibi telefonu kırıp göndermişler ki bir daha teknik servise göndermeyelim iade ve değişim de olmasın diye. Allah'tan Reeder çalışanı telefonu teslim alırken sağlam aldığını forma eklemişti de oradan tekrardan cihazı teknik servise gönderdiler onarım için ama ne telefon geldi ne de onarım oldu. Bugün Reeder mağazasından arandım ve telefonumun geldiğini söylediler. Gittik ama telefon ortada yok. Bana söyledikleri şu telefon gelmemiş bizim yeni elemanımız sizin önce ki kaydınıza yanlışlıkla bakmış kusura bakmayın, dediler. Yetmiyormuş gibi bizi mağdur üstüne mağdur ediyorsunuz, sizi dava edeceğim.

25 Şubat 2024 16:05

3 ay önce Reeder mağazasından S23 Pro max telefonu aldım. Sürekli aşırı ısınma, donma ve konuşma sırasında ses karşı tarafa gitmeme gibi sorunlar oluyordu. Müşteri temsilcileriyle yaptığımız görüşme neticesinde kod verip yeni bir cihaz verdiler. Aynı sorunlar yeni telefonda da oluyordu. Yaklaşık 3-4 kez yeni telefon verdiler ama sorunlar devam ediyordu. En sonda iade kararı alıp teknik servise gönderdik, cevap red olarak geri dönmesi yetmiyormuş gibi bir de telefonu kırık olarak bize geri gönderdiler ve tekrar servise göndermemi istediler, gönderdik ama bu sefer de onarım için kendi kırdıkları telefon için ücret çıkardılar. Telefon tam 2 ay boyunca servisten gelmedi, bir gün mağazadan arandım telefonunuz geldi dediler. Mağazaya gittim ama ortada telefon yok. Dedikleri şey şu oldu;kusura bakmayın yeni gelen elamanımız sizin daha önce ki kaydınıza baktığı için yanlışlıkla böyle bir hata yapmış orada da bu mağduriyetin sonu ne yazık ki gelmedi. En son da kesinlikle şikayetvar.comda bu sorunları olduğu gibi anlattım ve benimle iletişime geçtiler, şikayetimi kaldırmam şartıyla mağazaya gidip yeni bir telefonla değişim hakkı sunabiliriz dediler. Mağazaya gittim ama orada da bu modelden yok eski telefonumu verdiler, sonra diğer mağazalarına gidip oradan yeni bir cihaz verebileceklerini söylediler, diğer mağazaya gittim, bu sefer de müşteri temsilcisinin ancak bana kod verdikten sonra yeni cihazı verebileceklerini söylediler, kısacası yaşadığım bu mağduriyetlerin sonu bir türlü gelmedi, yani şikayetimi kaldırmama rağmen. En sonda müşteri temsilcisiyle yaptığım görüşme sonucunda yeni bir kod verdiler bu sefer de koskoca 3 mağazada kırmızı bir telefon dışında bu modelden başka bir telefon yok, ben de kırmızı istemiyorum dedim. O zaman ücret karşılığında size başka bir model olan zoom serisi verelim dediler ben de olur dedim ama onca yaşattıkları mağduriyetler yetmiyormuş gibi yine ücret karşılığında değiştirebiliriz dediler. Gerçekten artık bıktım ve tüketici Hakem mahkemesine başvuracağım. Daha önce değiştirilen telefonların faturalarını da fotoğraf bölümüne ekliyorum bakabilirsiniz.

25 Şubat 2024 14:32

3 ay önce Reeder mağazasından S23 Pro max telefonu aldım. Sürekli aşırı ısınma, donma ve konuşma sırasında ses karşı tarafa gitmeme gibi sorunlar oluyordu. Müşteri temsilcileriyle yaptığımız görüşme neticesinde kod verip yeni bir cihaz verdiler. Aynı sorunlar yeni telefonda da oluyordu. Yaklaşık 3-4 kez yeni telefon verdiler ama sorunlar devam ediyordu. En sonda iade kararı alıp teknik servise gönderdik, cevap red olarak geri dönmesi yetmiyormuş gibi bir de telefonu kırık olarak bize geri gönderdiler ve tekrar servise göndermizi istediler, gönderdik ama bu sefer de onarım için kendi kırdıkları telefon için ücret çıkardılar. Telefon tam 2 ay boyunca servisten gelmedi, bir gün mağazadan arandım telefonunuz geldi dediler. Mağazaya gittim ama ortada telefon yok. Dedikleri şey şu oldu;kusura bakmayın yeni gelen elamanımız sizin daha önce ki kaydınıza baktığı için yanlışlıkla böyle bir hata yapmış orada da bu mağduriyetin sonu ne yazık ki gelmedi. En son da kesinlikle şikayetvar.comda bu sorunları olduğu gibi anlattım ve benimle iletişime geçtiler, şikayetimi kaldırmam şartıyla mağazaya gidip yeni bir telefonla değişim hakkı sunabiliriz dediler. Mağazaya gittim ama orada da bu modelden yok eski telefonumu verdiler, sonra diğer mağazalarına gidip oradan yeni bir cihaz verebileceklerini söylediler, diğer mağazaya gittim, bu sefer de müşteri temsilcisinin ancak bana kod verdikten sonra yeni cihazı verebileceklerini söylediler, kısacası yaşadığım bu mağduriyetlerin sonu bir türlü gelmedi, yani şikayetimi kaldırmama rağmen. En sonda müşteri temsilcisiyle yaptığım görüşme sonucunda yeni bir kod verdiler bu sefer de koskoca 3 mağazada kırmızı bir telefon dışında bu modelden başka bir telefon yok, ben de kırmızı istiyorum dedim. O zaman ücret karşılığında size başka bir model verelim dediler ben de hayır istemiyorum dedim. Gerçekten artık bıktım ve tüketici Hakem mahkemesine başvuracağım. Daha önce değiştirilen telefonların faturalarını da fotoğraf bölümüne ekliyorum bakabilirsiniz.

13 Şubat 2024 13:36

Bu şikayetimden yaklaşık 10 gün sonra telefonum geldi ama ben kesinlikle bu tamir edilmiş telefonu kullanmayacağımı belirttim çünkü size iade için telefonu gönderirken size sıfır telefon göndermiştim yani 3 günlük telefondu. Şimdi ise değiştirme karşılığında bana 300 TL ücret yansıyacağını söylediler, size soruyorum neden ben mağdur üstüne mağdur ediyorsunuz?

25 Şubat 2024 14:29

3 ay önce Reeder mağazasından S23 Pro max telefonu aldım. Sürekli aşırı ısınma, donma ve konuşma sırasında ses karşı tarafa gitmeme gibi sorunlar oluyordu. Müşteri temsilcileriyle yaptığımız görüşme neticesinde kod verip yeni bir cihaz verdiler. Aynı sorunlar yeni telefonda da oluyordu. Yaklaşık 3-4 kez yeni telefon verdiler ama sorunlar devam ediyordu. En sonda iade kararı alıp teknik servise gönderdik, cevap red olarak geri dönmesi yetmiyormuş gibi bir de telefonu kırık olarak bize geri gönderdiler ve tekrar servise göndermemi istediler, gönderdik ama bu sefer de onarım için kendi kırdıkları telefon için ücret çıkardılar. Telefon tam 2 ay boyunca servisten gelmedi, bir gün mağazadan arandım telefonunuz geldi dediler. Mağazaya gittim ama ortada telefon yok. Dedikleri şey şu oldu;kusura bakmayın yeni gelen elamanımız sizin daha önce ki kaydınıza baktığı için yanlışlıkla böyle bir hata yapmış orada da bu mağduriyetin sonu ne yazık ki gelmedi. En son da kesinlikle şikayetvar.comda bu sorunları olduğu gibi anlattım ve benimle iletişime geçtiler, şikayetimi kaldırmam şartıyla mağazaya gidip yeni bir telefonla değişim hakkı sunabiliriz dediler. Mağazaya gittim ama orada da bu modelden yok eski telefonumu verdiler, sonra diğer mağazalarına gidip oradan yeni bir cihaz verebileceklerini söylediler, diğer mağazaya gittim, bu sefer de müşteri temsilcisinin ancak bana kod verdikten sonra yeni cihazı verebileceklerini söylediler, kısacası yaşadığım bu mağduriyetlerin sonu bir türlü gelmedi, yani şikayetimi kaldırmama rağmen. En sonda müşteri temsilcisiyle yaptığım görüşme sonucunda yeni bir kod verdiler bu sefer de koskoca 3 mağazada kırmızı bir telefon dışında bu modelden başka bir telefon yok, ben de kırmızı istiyorum dedim. O zaman ücret karşılığında size başka bir model verelim dediler ben de hayır istemiyorum dedim. Gerçekten artık bıktım ve tüketici Hakem mahkemesine başvuracağım. Daha önce değiştirilen telefonların faturalarını da fotoğraf bölümüne ekliyorum bakabilirsiniz.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
14 Aralık 2024 23:20
Reeder Telefonlarla Sürekli Arıza Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 00:16
Reeder Cihaz Donma Ve Kasma

Reeder Telefon ve Aksesuarlarında Yaşadığım Mağduriyet ve Güven Sorunu

14 Mayıs 14:59
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Telefon İadesi Kararı Sonrası Param Hala Ödenmedi

Nurullah