Mukaddes sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Widget Ve Duvar Kağıdı

23 Ekim 2023 00:38

Reeder p13 blue max Lite telefonda widget'larım çıkmıyor ana ekrana uzun süre basınca çıkmıyor sadece uzun basınca ana ekran ayarları ve duvar kağıtları çıkıyor. Bir an önce ilgilenirseniz mutlu olurum. Lütfen yardım edin. Yardımcı olursanız sevinirim. Aynı zamanda duvar kağıdı ayarlarken sorun yaşıyorum, ayarladığım fotonun sadece bir kısmını kendi kendine büyültüp koyuyor. Lütfen yardımcı olur musunuz

24 Ekim 2023 16:33 (Şikayetten 1 gün sonra)

Reeder Marka Danışmanı, Sizlere arama sağladık fakat ulaşamadık. Sizlerle iletişime geçebilmemiz adına lütfen telefon numaranızı paylaşabilir misiniz? İletişim bilgileriniz saklı kalacaktır. İyi günler dileriz.

24 Ekim 2023 16:34

Hoparlörümde sorun var mail olarak yardımcı olur musunuz

25 Ekim 2023 10:16

26 Ekim 2023 11:15

Reeder Marka Danışmanı, Sizlere arama sağladık fakat ulaşamadık.

26 Ekim 2023 14:12

26 Ekim 2023 16:39

02 Kasım 2023 13:31

Reeder Marka Danışmanı, Sizlere arama sağladık fakat ulaşamadık. İletişime geçebilmemiz adına lütfen telefon numaranızı paylaşabilir misiniz? İletişim bilgileriniz saklı kalacaktır. İyi günler dileriz.

07 Ocak 2024 08:25

Hafta içi pazartesi günü öğleden sonra 15.40 gibi ararsanız çok sevinirim çünkü okula gidiyorum ve açmam imkansız gibi bir şey oluyor

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Reeder P13 Blue Max Lite 2022'de Widget Ekleme Sorunu Yaşıyorum

Erhan
17 Mayıs 17:17

Beyza
21 Aralık 2023 13:32

Reeder P13 Duvar Kağıdı Sorunu!

Zeynep
15 Eylül 2024 17:56
Reeder P13 Duvar Kağıdı Sorunu!
Reeder Kategorileri