Reeder S2 Max Akıllı Saat Bağlantı Sorunu

21 Haziran 2023 22:441.507

Reeder S2 Max saatim önceden telefona bağlanıyordu fakat şimdi bağlanamıyorum. Saatimin ayarını da bağlanamadığım için düzeltemiyorum. Bugün sorun telefondadır diye 3 tane telefondan bağlanmayı denedim hiçbirinde olumlu bir sonuç alamadım. Geri dönüş yaparsanız çok sevinirim.

22 Haziran 2023 10:34 (Şikayetten 11 saat sonra)

Reeder Marka Danışmanı, Sizlerle iletişime geçebilmemiz adına lütfen telefon numaranızı paylaşabilir misiniz? İletişim bilgileriniz saklı kalacaktır. İyi günler dileriz.

22 Haziran 2023 12:24

Telefon numaramı buraya mı yazacağım?

22 Haziran 2023 13:34

Sayın Müşterimiz, Sizlerle iletişime geçebilmemiz adına iletişim bilgilerinizi yorum olarak bizler ile paylaşabilirsiniz. Teşekkürler.

23 Haziran 2023 15:27

24 Haziran 2023 11:53

Reeder S2 Max Bağlantı Sorunu

Hakan
Hakan
3 Ağustos 2023 06:461.251

Reeder S2 Max saatim önceden telefona bağlanıyordu fakat şimdi bağlanamıyor...

Reeder S2max Saat Yalova Yetkili Bayi Stok Sorunundan Değişim Olmaması

Selin
Selin
16 Eylül 2023 00:181.890

Reeder S2 max saatim şarjı full bitince şarj almadı ve bir daha açılmadı. Yalova da tek bir bayisi var form doldurduk so...

Reeder Kiddo 2 Akıllı Saat Şarj Sorunu Ve Destek Eksikliği

Emre
Emre
10 Nisan 2025 00:191.163

"İlgi alakanıza teşekkür ederim"

Reeder Kiddo 2 Akıllı Saat Şarj Sorunu Ve Destek Eksikliği

Tümünü Gör
Reeder Kiddo 2 Akıllı Saat Sim Kart Tanımıyor!

Reeder Kiddo 2Akıllı Saat Sim Kart Tanımıyor!

Emrah
Reeder Kiddo 2 Akılı Çocuk Saati Bozuk!

Reeder Kiddo 2Akılı Çocuk Saati Bozuk!

Ozan

Ceyhan
Reeder Markası Pişmanlık

Reeder MarkasıPişmanlık

Barış
Reeder Aldığım Akıllı Saat Çalışmıyor Garantisi Olduğu Halde Muhatap Bulamıyorum!

Reeder AldığımAkıllı Saat Çalışmıyor Garantisi Olduğu Halde Muhatap Bulamıyorum!

Ahmet

Öne ÇıkanKonular