28 Ağustos 2024 03:26

Şu an değişimden önceki alt model telefonu 3 defa değiştirdik 1 yıl geçmeden yine hatalar vermeye başladı ve üste ciddi miktar para vererek değişimden almış olduğumuz Reeder s19 max Pro s zoom karşı tarafa yankılı ses gitme problemi ile değişim yapıldı. İkinci verilen telefon ile asla kapalı olan hastane alanı market yerlerinde telefon çekmiyor şebeke problemi baş gösteriyor. Çok mağdur olduk ve tiksindik. Asla ve Asla bir daha bu markaya bulaşmayacağımıza yemin ettirdi. Mağaza çalışanlarının özellikle Malatya Outlet AVM deki u** bey ve çalışanların ilgili ve alakaları yardımseverlikleri dışında bir memnuniyet oluşmadı. Aynı kapalı alanlarda eşiminde hatalar yüzünden değişim yaptığı s 23 Pro Max telefonu birbirimizle aynı şebeke sağlayıcı olduğu halde düzelmedi. Kamera açıldığında ise bir obje çekilmek istediğinde karanlık içinde kalıyor ve odaklama yapana kadar akla karayı seçiyorsun. Her şeyi problem 10 yıl problemsiz kullandığım s... Marka telefonuma özlem duyuyorum mümkünse paramı iade edin artık telefon değiştirmekten ve mağduriyet ve zaman kaybı stres yaşamaktan bıktım. Telefon değiştirmek cazip gelmiyor resmen eziyet oluyor. 1 yılda 5 Reeder telefon değişmek nedir ya!

29 Ağustos 2024 21:34

Sayın Reeder yetkilileri hâlâ inceleyecekler şikayetlere ek olarak bugün telefonun kendi kendine dönüp, dokunmatik çalışmadan sürekli kapanma problemi de ortaya çıktı delil olarak video ekleniyor. Mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum altyapısı olmayan arızalı telefonlar satılıyor. Şu güne kadar susmamızdaki tek sebep mağaza çalışanı U*** bey ve diğer çalışanların alakaları idi... Eğer istediğimiz ölçüde çözüm mağduriyet giderilmediği takdirde sürekli eşitleme ve kayıt oluşturmaya hukuki yollardan Tüketici Hakem Heyeti ve Tüketici Mahkemesi olarak devam edeceğim

31 Ağustos 2024 06:23
Reeder S19 Max Pro S Zoom Hata Üzerine Hata Şebeke Kamera Sorunu!

(resmin mekanına ve sol yaraftaki saate özellikle bakınız) Her iki telefonda da aynı kamu hattı olan Turkcell şebeke sağlayıcı takılı sağ köşedeki çekim güçleri. Biri ile çok rahat telefon görüşmesi arama yapılırken diğeri ile hiçbir şekilde ne görüşme ne arama yapılamıyor. Reeder S19 Max Pro s Zoom 108 sözde en sorunsuz telefon 1 yılda değişim vs. 5. Telefon hep sorun hep hüsran... Mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum aksi takdirde hep editleyeceğim ve tekrar tekrar gün yüzüne çıkarmaya devam edeceğim tüm delilleri görselleri ile birlikte tüm problemlere başlık açacağım. Davalar açacağım Bilgilerinize.

Omr sonuçtan çok memnun

30 Ocak 2024 16:52
Reeder S23 Pro Max Şikayet
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
19 Kasım 2024 19:41

12 Nisan 2025 02:17
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
20 Mayıs 2024 19:20
Aras sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Telefonlarda Bitmeyen Arızalar Ve Sürekli Ücretli Değişim Mağduriyeti

07 Haziran 2025 17:06