Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Akıllı Yüzük Performans Sorunları Ve İade Süreci

Reeder Akıllı Yüzük Performans Sorunları Ve İade Süreci
12 Ekim 2024 21:22

Reeder Ankara Kuzu AVM mağazasından 11.10.2024 tarihinde satın aldığım akıllı yüzüğün performansından son derece memnun kalmadım. Ürün, vaat edilen özelliklerin hiçbirini karşılamadığı gibi ciddi ölçüm hataları içeriyor. Şarj süresi 5-7 gün denmesine rağmen, gece %100 şarj oranında bıraktığım cihazın sabah %56’ya düştüğünü gördüm. Kalp atış hızı ölçümünde a*** 90 gösterirken, Reeder marka yüzük 60 gösteriyor. Aynı şekilde, adım sayma özelliği de tam bir hayal kırıklığı! Diğer cihaz 2000 adım gösterirken, Reeder yüzük 461’de takılı kaldı ve bu esnada spor yapmadım bile. Ölçüm doğruluğu bu denli kötü olan bir ürünü kabul etmem mümkün değil.

Ürünü aldıktan 24 saat bile geçmeden iade talep ettiğimde mağaza yetkilisi, para iadesi yapamayacaklarını ve sadece değişim teklif edebileceklerini söyledi. Bana verilen telefon numarasını arayıp hafta içi hediye çeki oluşturulacağı ve tekrar mağazaya gitmem gerektiği söylendi. Bu kabul edilemez! Benim muhatabım mağaza olmalı, telefonla aramak ve tekrar mağazaya gitmek zorunda bırakılmak tüketiciyi oyalamaktan başka bir şey değil. Neden para iadem yapılmıyor? Neden hatalı bir ürünün bedelini iade alabilmek için ekstra zahmete ve masrafa katlanmak zorundayım? Mazot masraflarım ve harcadığım zamanımın hesabını kim verecek?

Ayrıca, ürünü yerli marka zannederek aldım ancak Çin malı çıktı. Üstelik uygulama arayüzündeki çeviriler son derece kalitesiz ve birçok hata içeriyor. Bu kadar düşük kaliteye sahip bir ürün ve böyle bir satış sonrası hizmet anlayışı, bir markanın güvenilirliğine ciddi şekilde gölge düşürür.

Emre
Emre

Son durum ne oldu? İade alabildiniz mi?

Aradılar bir daha AVM gitmem gerektiğini söylediler orada arıza kaydı oluşturup servise oradan gelecek hbere göre iade falan filan... Bende gitmedim git gel daha fazla harcanıyor. Çalışanın prosedürden haberi yok. Anlıycağın oraya git tekrar gel... Reeder önünden geçmem artık

Baran sonuçtan hiç memnun değil

Baran
26 Ağustos 2024 19:02
Reeder Akıllı Yüzük Bozulması Ve İade Kabul Edilmemesi
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Berat
02 Ocak 2025 22:51
Ali sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 11:37
Reeder Müşteri Hizmetleri Ve Ürün Kalitesi Sorunu