Fulya sonuçtan hiç memnun değil

Realty World Akıllı Evim Güven Problemi!

15 Şubat 2024 13:31

Merhaba,
Dün Bodrum Akıllı evim şubeniz mumcular bölgesinde danışanınız Z****** K**** ile ev baktık. İlanda olan 1145160673 numaralı evi çok beğendik, annemiz için satın almayı düşünüyoruz. İlan fiyatı 1.775 idi. Z****** Hanım 1.700 e bırakacaklar, bizde bir fiyat verelim ev sahibine ona göre orta yolu bulalım en son kaça bırakacak dedik. Anlaştık ev sahibini arayıp bize dönüş yapacaktı. Bugün aradım kendisini görüştünüz mü diye. Görüştüm fakat iki ortaklardan birisi fiyatı kabul ediyor diğeri istemiyor ilanının fiyatı 1.800 yaptık. İsterseniz başka yerlere bakın dedi. Bende bunun etik olmadığını bu şekilde Realty World şirketine güvenimin sarsıldığını dile getirdim. Siz bana 1.700 diyorlar ama üstünden bizde bir fiyat teklifi atarız konuşuruz deyip ertesi gün ilanı 1800 yaptık başka yerlere bakın denmesi gerçekten sizlere yakışmıyor. Çok üzücü ve güven kırıcı bir durum. Gerekli yerlere de şikayetimi yapmaya devam edeceğim. Realty World pişmanlık oldu vaktimden emeğimden çalındı.

Realty
Realty

Değerli müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili bildiriminiz yetkili kişilere iletilmiştir. Realty World Akıllıevim olarak iyi günler dileriz

Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Ev Satışında Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları

Fırat
08 Şubat 2025 23:32
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Altın Emlak Kuzey Yakası Şubesinde Güven Sarsan Deneyim

11 Ocak 2025 12:03