Realme Gt2 Pro Servis Ve Değişim Pişmanlığı

27 Eylül 2024 13:404.883

Yaklaşık 15 ay önce aldığım Realme gt2 Pro bu markaya ait en üst modeli idi. Geçen ay ekranda ölü piksel yeşil şerit şeklinde bir çizgi çıkması sonucu Kent Meydanı Bursa mağaza verdim ürünü onarım yapmadılar ve yasal iş günü de geçti servis bana para iadesi için onay vermiş. Ben cihazın onarılması ya da değişimi istedim. Genel merkez ve mağaza bu telefon üretilmediği için böyle işliyor işler dedi. Üretilmiyorsa garanti kapsamında olan cihazın güncel serisi ile değiştirilir. Müşteri mağdur edilmez aynı ücret ile aynı ürünü alınmıyor. Mağaza ve genel merkez çalışanları bilgisiz çözümsüz ve yetkisizler. Sizin firmanıza yıllarca güvenerek alışveriş yaptım mağduriyetimin giderilmesi rica ediyorum. Zaten 30 güne yakın servis süreciyle ve cihazla alakalı çok fazla mağduriyet yaşandı. Mağazadaki çalışanlar Tüketici Hakem Heyeti'ne gidebilirsin diyor dalga geçer gibi. Bizim tüketici ve satıcı ilişkileri hep böylemi olmak zorunda?

Fatih
5 Ekim 2024 10:07

Size ait birden fazla ürün aldım ama aldığıma pişman ve mağdur ettiniz dönüş yapmadınız sizi destekliyorken hayal kırıklığı ve mağduriyetle sonlandırdınız

6 Aralık 2024 16:29 (Şikayetten 2 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemesi tamamlanarak 06.12.2024 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. Realme markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla. Realme Türkiye

Yorumlar(7)

6 Mart 2025 19:34

Hakem Heyeti'ne gidecek arkadaşlar enflasyon farkıyla para iadesi şeklinde başvuru yapsın. Firma başa sarıyor yine. Ben avukata verdim. Löseve bağışlayacağım geleni.

Barış
17 Aralık 2024 18:57

Ben daha olumlu şekilde mutlu bir şekilde bu firmadan dönüş alanı görmedim Demek ki üç beş yıldır var olan bir firmadan bir ürün almak büyük bir hataymış yazık size güvenip de amiral gemisi diye çıkardınız telefonu aldık gemi çoktan su almış batıyor haberleri yok insanları mağdur etmekten başka yaptıkları bir şey yok

8 Ekim 2024 21:40

Ben sıkıntının Realme de olduğunu düşünüyorum. Çünkü servise gittiğinde muhatabım Realme ve KVK oldu. Ben ekran değişim ücreti yüksek geldiği için para iadesi yoluna gittiklerini düşünüyorum. Müşteri mağdur oluyor sonuçta. Ben 3 aydır telefonsuz kalmış durumdayım.

8 Ekim 2024 20:44

Arkadaşım anlaşılan o ki bu cihazın kronik problemi ekranda yeşil çizgi çıkması. Bende de aynısı oldu. Şikayetim sitede mevcut. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Gecikmeyin siz de gereğini yapın. Ben her yerde yaşadığım mağduriyeti yazıyorum. Millet öğrensin.

18 Nisan 2025 15:152.861

10.03.2025 tarihinde Realme GT2 Pro model cihazımı ekranda yeşil çizgi çıkmasından dolayı İzmir KVK servisine teslim ett...

1 Destek

24 Nisan 2025 11:574.883

02.04.2023 tarihinde Teknosa mağazasından Realme Gt2 Pro model telefon satın aldım. Gayet sorunsuz olarak kullanıyordum....

1 Destek

Yeni Cihaz Talebim Reddedildi, Mağduriyetim Giderilmiyor

7 Ağustos 2025 02:322.471

Realme GT2 Pro model cihazımda ekran üzerinde sürekli çizgiler oluşmaya başladı ve bu sorun servise başvurmadan yaklaşık...

Tümünü Gör
Realme Arıza Mağduriyeti!

Realme ArızaMağduriyeti!

Halil
Realme Telefon Sıkıntısı!

Realme TelefonSıkıntısı!

Gülsum
Realme Güvenlik Güncellemesi Yapılmıyor!

Realme GüvenlikGüncellemesi Yapılmıyor!

Duygu
Realme Ekran Kararması Sorunu!

Realme EkranKararması Sorunu!

Ahmet