Kaan
09 Aralık 2023 17:20

Razer blackwidow V3 mini hyperspeed Klavye ve Razer Orochi V2 Kullanmaktayım.

Bu 2 ürünü de yakın zamanda aldım bu 2 üründen şu şekilde şikayetçiyim.

Razer Orochi V2 :
Bu ürünü kablosuz olduğu için ve FPS oyunlarda sensör kalitesinin iyi olduğu söylendiği için satın aldım. Fakat yaklaşık 10-15 dakikada bir mouse hareketlerinde resmen FPS düşüşü oluyor kare kare yavaşlıyor. Yani gaming bir mouse un yapabileceği en büyük fiyasko hem de çok büyük bir fiyasko çünkü bu fareleri extra hızlı olsun diye alıyoruz 50 TL lik mousenin yapmayacağı saçmalığı yapıyor.

Sipariş no 404-5398849-4742707 Amazon

Razer blackwidow V3 mini hyperspeed :
Bu üründe öncelikle çok kötü bir batarya performansı var 1 gün boyunca doldurduktan sonra max 2 gün falan kullanabiliyorsunuz klavyeyi. Hadi bunu çok sorun etmediğimizi var sayıyorum, ürünü aldıktan sonra Razer Synapse üzerinden LED ayarı yapıyorum, yaptığım ayar dışında kendi kendine farklı renge geçiş yapıyor, arada bir ışıkları sönüyor ve anlamsız bir biçimde bazen sadece u harfi beyaz ışık yanıyor. Bunun çözümünü Razer Synapse uygulamasını açmayarak çözdüm. Fakat bu seferde 3500 TL gibi bir fiyat verdiğiniz full RGB klavyenizi özelleştiremiyorsunuz demek oluyor.

25.11.2023 İtopya

Bundan sonra asla razer almam çevremdekilerede aldırtmam. Zamanında ucuza aldığımız ve kötü dediğimiz mousenin yapmadığını yapan. Piyasada ucuz dediğimiz sözde RGB klavyenin bile ışıkları gitmiyor :d

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
19 Mart 2024 20:42
Toprak sonuçtan hiç memnun değil

Razer Ornata V3 Klavyede Yaşanan Sorunlar Ve Destek Eksikliği

Toprak