Barlas sonuçtan hiç memnun değil

Barlas
04 Haziran 2024 21:24

Boyner Marmara Park şubesinden Rayban rb 4171 Erika 622/T3 model gözlük aldım. Ağustos 2024'e kadar garantisi devam etmektedir. Satın aldığım tarih üzerinden çok geçmeden gözlüğün siyah sap kısımlarında soyulmalar başladı. 2022 yılında gözlük garanti kapsamında Boyner üzerinden üretici ve ithalatçı firma Luxottica Gözlük Endüstri ve Ticaret a. Ş.'ye test ve takip amaçlı gönderildi. Soyulmalar kullanıcı kaynaklı denilip hiçbir işlem yapılmadan gözlük bana geri gönderildi. Soyulmalar gün geçtikçe giderek arttı. Bu şikayetimle birlikte 19 Nisan 2024 tarihinde tekrar aynı yere, Marmara Park Boyner müşteri temsilciliğine gözlüğü test ettirdim. Ürün test takip formu fiş no: ST-1131840-M5G. Takip sonucu, Mayıs 2024 tarihinde tekrar kullanıcı hatası var denilip gözlük bana işlem yapılmadan geri verildi. Rayban marka bir gözlüğün bu kadar sorunlu olması beni hayrete düşürmüştür. Markanın ürününün arkasında durmaması da ayrı bir ayıptır. Bu tarz bir yaklaşım ve özenle dikkatle koruduğum halde gözlüğün durduğu yerde giderek soyulması, Boyner Marmara Park'ın bize sahte, imitasyon Rayban marka ürün satma ihtimalini düşündürmektedir. Rayban aldığıma ve pişman oldum. Rayban aracılığıyla Boyner Marmara Park ve garanti sağlayıcı Luxottica Gözlük Endüstri ve Ticaret a. Ş.'nin bu konu hakkında acil bir çözüm bulması gerekiyor.

İlker
23 Eylül 2024 23:00
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
05 Ekim 2024 12:39
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
13 Eylül 2024 10:19
Boyner'den Alınan Rayban Gözlük 20 Günde Yamuldu
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Rayban Değişim Süreci 5 Aydır Gümrük Aşağı Gümrük Yukarı

Murat
02 Ocak 2024 18:20
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
05 Şubat 2025 16:25