Emre sonuçtan hiç memnun değil

Ray Sigorta İle Evrak Eksikliği Ve İletişim Sorunu

11 Kasım 2024 17:01

08.09.2024 tarihinde maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir. Bana ait 33 ER 337 plakalı araca, Ray Sigorta şirketine ait 34 ***** 011 plakalı araç arkadan çarpmış ve aracıma hasar vermiştir. Olay ile ilgili olarak karşı taraf yüzde yüz haksız çıkmıştır. Buna binaen, araç değer kaybı başvurusunda bulunmak için Ray Sigorta müşteri hizmetlerini arayarak hangi evrakların lazım olduğunu sordum. Bana ehliyetinizin fotoğrafı, kaza tespit tutanağı, dilekçe ve eksper raporu istenmiştir ve bunları i***@raysigorta.com.tr mail adresine göndermiş bulunmaktayım. 11222402998 numaralı hasar dosyası açılmıştır.

Ray Sigorta'nın web sitesinden yaptığım sorgulamada eksik bir evrak yazısı yazmakta ve dosya kapalı görünmektedir. Tekrardan Ray Sigorta'yı aradığımda, hangi evrakların eksik olduğunu göremediklerini söylediler. Bilgilerinizi yazınız, size dönüş sağlanacaktır denmekte. Yazdığım halde bana herhangi bir dönüş sağlanmamaktadır. Tekrardan Ray Sigorta'yı eksik evraktan dolayı aramış bulunmaktayım ve benden araç yapıldığına dair fatura istenmiştir. Bu faturayı sigorta şirketinin mail adresine göndermiş bulunmaktayım ve yine dönüş sağlanmamıştır. Bu yüzden mağdur edilmekteyim.

11 Kasım 2024 17:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımıza gerekli bildirimler yapılmıştır. Çözüm konusunda sizinle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

12 Kasım 2024 18:29

Bana konu hakkında herhangi bir bilgilendirme yapılmadı 1 aydan beridir hiçbir yerden benimle iletişime geçilmedi müşteri hizmetlerini arıyorum dosyanız kapatıldı avukat aracılığıyla gerekli mercilere şikayette bulununuz 1 aydan beridir müşteri hizmetleriyle akraba olduk resmen ikide bir aramak zorunda kalıyorum dönüş yapılacaktır şöyle olacaktır böyle olacaktır herhangi bir girişim Ray Sigorta tarafından yok herhangi bir kusurum yok mağdur ediliyorum

12 Kasım 2024 18:33

Bu konu ile ilgili sadece ben mağdur edilmemişim bir çok kişi bu durumdan muzdarip

13 Kasım 2024 22:59

Dönüş yapmayı düşünüyor musun Ray Sigorta

14 Kasım 2024 17:17

Dönüş yapmayı düşünüyor musunuz Ray Sigorta

15 Kasım 2024 20:43

Ray Sigorta yetkilileri arayacakmısınız

18 Kasım 2024 17:12

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımız tarafından sizinle görüşülerek açıklama yapılmıştır. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

Sertan
Sertan
Şikayeti Çözüldü

Yalnız değilsin! Geçirmiş olduğumuz kaza sonrası bacağımı kaybettiğim halde sonuç vermeyen bir iletişim ile karşılaşıyoruz. Eksik evrak gönderimi sağladığımız halde bir sonuç çıkmıyor! Mağdur ediyorlar maalesef...

Mehmet sonuçtan çok memnun

01 Temmuz 2024 15:39
"Teşekkürler"
Bartu sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 17:33

02 Eylül 2024 19:57