Emine sonuçtan memnun

Ravza Almadina (ravza. Almadina)   Hayal Kırıklığına Uğrattı

30 Ocak 2024 10:13

Ravza almadina adlı Instagram satıcısından, Instagram'dan takip ettiğim bir kişiye güvenerek birçok koku aldım. Kendileri ürünlerinin orijinal olduğunu iddia ediyor. Ancak gelen ürünler büyük hayal kırıklığına uğrattı. Kokular bize sıradan, yapay ve rahatsız edici geldi. Kokuları denettiğim hiç kimse beğenmedi ve daha önce orijinal misk kokusunu bilen kişiler bu ürünlerin orijinal olmadığını söylediler.
Herhangi bir hac malzemesi satan bir yerden de çok daha iyisini çok daha uygun fiyata alabilirsiniz. Ürünleri iade etmek istediğimi söyledim ama kullanıldığımız için geri alamayacaklarını söylediler. İyi de denemeden ben nasıl fikir sahibi olabilirim? Ayrıca bana bunu bahane olarak sunup iade kabul etmedikleri ürünlerin üzerinde ne bir yazı ne bir marka ne de bir açma kilidi var! Kalitesiz üretim gibi ama orijinal ürün diye yüksek fiyattan satıyorlar. Ürünlerinden memnun kalmadığımızı ve orijinalliğinden şüphe ettiğimizi yazdım cevap bile yazmadılar. Üstelik sürülmesi de çok zor, roll on başlıkları çok kötü tahriş ediyor, donuyormuş o yüzden sürülmüyor kaynar suda bekletin dediler. Denedim ama o an sürülüyor sonra yine aynı, e ben sürekli kaynar suya mi koyacağım. Ben hiç memnun kalmadım, resmen param boşuna gitti.

Oğuzhan
22 Ağustos 2023 18:33
Hnfeparfum Yanıltıyor
Hnfeparfum Yanıltıyor

Parfümerist Satıcıdan Aldığım Ürün Ve İletişim Sorunları

19 Haziran 2024 01:02
Parfümerist Satıcıdan Aldığım Ürün Ve İletişim Sorunları
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arya Halı Sarayı (Safranpark Avm) Tutarsız Fiyat Veriliyor

01 Nisan 2024 18:59

26 Ağustos 2023 12:17
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 20:15