Uygar sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 14:17

Yaklaşık bir yıl önce Rampage R81 champion marka bir kulaklık aldım gayet memnunum ses kalitesi ve kulaklık pedleri yumuşacık fakat bir zaman sonra sağ kulaklığın pedi iç kısımdan yırtıldı. Henüz kulaklık derisi aşınma yapmadan kendi kendine açıldı resmen. Ürünün Pedleri piyasada yok bulamıyorum hiçbir yerde bulamıyorum ve bu durum beni kulaklıktan soğuttu. 2000TL bandında bir kulaklığın nasıl yedek bir pedi olmaz! Bir firma nasıl bir kulaklığın yedek pedini satmaz. Bu durumdan çok şikayetçiyim.

Not: 1 hafta önce kulaklığın sol pedi'de durduk yere yırtıldı ve kulaklığın pedini sökerek nereden yırtıldığını görselde gösterdim. Resmen iyi dediğim kulaklık elimde dağıldı!

25 Haziran 2024 08:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz değerlendirilmek üzere kayıtlarımıza alınmıştır. Konu ile ilgili olarak teknik ekibimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla! Segment Bilgisayar Dış Ticaret Ltd Şti Everest / Rampage / S-link

25 Haziran 2024 15:55

Bugün tarafıma Segment Bilgisayar tarafından iletişim sağlandı ve padlerin muadillerinin tarafıma gönderileceği iletildi. Padler geldikten sonra güncelleme yaparak anketi değerlendireceğim. İyi günler dilerim.

03 Temmuz 2024 16:26

03.07.2024 Bugün kargo süreci bitti ve kulaklık padleri teslim edildi. Deneyimlerimi aktaracak olursam firma ilgiliydi ve ücretsiz padleri bana gönderdi. Buraya kadar hiç problem yok kendilerine ve ilgilenen müşteri temsilcisi arkadaşa teşekkür ediyorum. Fakat kulaklık padleri orijinal değil elbette ve muadil olarak gönderildi. Orijinalinin üretilmediği segment firmasından tarafıma söylendi. Bu seviyede kalitesi ve 2000+/-tl olan bir kulaklığın nasıl orijinal padi olmaz hala çok şaşkınım! Padlerin kalitesi orijinalinin yanında maalesef inanılmaz derecede kötü ayrıca orijinaline göre çok çok sert ve kullanışsız bir yapısı mevcut. Padlerin boyutu minimum 2mm orijinaline kıyasla daha küçük ve takarken bayağı bir zorlandı. Maalesef padi taktığımda ki ilk izlenimim hayal kırıklığıydı; direk kulaklıktan gelen o tok ses otomatikman padi takmamızla beraber tizleşiyor ve adeta ucuz merdivenaltı dediğimiz kulaklık hissi ve ses kalitesi veriyor ki bu kulaklıkta padlerin ne kadar işe yaradığını görmüş oldum. Ancak 2000 TL bandındaki bu kulaklığın halen daha garanti süresi bitmemiş, padlerinin dış kısmı aşınmamış olmasına rağmen padlerin den dolayı maalesef tekrar kullanamayacak olmam gerçekten üzücü ve benim için hayal kırıklığı bir durumdur. Yeni kulaklık arayışına girdiğimi ve kulaklığın kalitesinin seviyesi muadil padlerle kullanıldığında %80 oranında düştüğünü hatırlatmak ve tekrar kullanamayacak olmamı firmaya belirtmek isterim. Bu firmandan birçok kez alışveriş yapmış olsam da üzülerek ve pişmanlık yaşayarak kulaklıkta maalesef mağduriyet yaşadığımı söyleyebilirim. Tekrardan; her şeye rağmen Segment firmasına ürünün padlerini garanti kapsamında ücretsiz gönderdikleri için teşekkür ederim. Herkese iyi günler diler, Saygılar sunarım.

08 Mart 16:48
Rampage R81 Champion Kulaklık Pedi Yırtıldı - Yedeği Hiçbir Yerde Yok!

Güncelleme 08.03.2025 tarihindeyiz ve kulaklığı kardeşim bu şekilde kabullenip bir süre daha kullanım sağlamak istedi. Fakat yine ekstrem ve olmaması gereken bir problem olacak ki sadece kafaya takıp çıkartmaktan ibaret olan kulaklığın kafa bandı bu süre zarfında aşınarak deforme oldu ve yırtıldı. Yine kafa bandı için çözüm aradığımda yedek bir kafa bandı pad'ine rastlayamadım ve evrensel kulaklık kafa bantları çözüm olmadı. Fiyatların bir hayli artması ve kulaklık alımlarının zorlaşması çözüm sürecimizi zorlaştırdı. Tekrar segmen firmasına mağduriyetimi dile getirir, bir önceki muadil padleri yolladığı gibi çözüm önerileriyle yarımcı olmasını dilerim. Saygılarımla.

Yakupcan
16 Ağustos 14:08
Çınar sonuçtan çok memnun

Çınar
25 Mayıs 2024 14:39
"Segment bilgisayara çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için sorunum çözüldü"
Can sonuçtan hiç memnun değil

Rampage Champions R81 Kulaklık Pedi

Emir sonuçtan memnun

Rampage R81 Champions Kulaklığımın Pedi Yedek Parçalar Bulunmuyor

Emir
19 Nisan 2024 20:05
"Merhaba bana geçte olsa dönüş yaptılar ve yeni bir kulaklık pedi verdiler sağ olsunlar çok teşekkür ederim UPS Türkiye ile göndermeleri ayrı bir güzellikti segment bilgisayara çok teşekkür ediyorum bu tür sorunlar başta halledilse güzel ama rampageden devam"
Rampage R81 Champions Kulaklığımın Pedi Yedek Parçalar Bulunmuyor