Rampage Alpha-X Kulaklık Pedi Dökülme Sorunu

21 Mayıs 2024 23:42814
Kutay'ın Teşekkür Mesajı
Teşekkür ederim. Sorunuma 12 saatten kısa sürede yanıt verildi ve çözüm bulundu. Ücretsiz olarak yeni pedler gönderildi.

Rampage Sn.-RW66 Alpha-X RGB 7.1 Surround System mikrofonlu oyuncu kulaklığımdan hem performansı hem de ses kalitesi açısından çok memnunum ve severek kullanıyorum.

Ancak pedleri artık soyulmaya başladı. Kullanılamaz hale gelmiş durumda. Kullanmak istediğimde her tarafıma siyah pullar dökülüyor. Pedleri değiştirmek istememe rağmen ne piyasada ne de ürünün internet sitesinde pedlerin yedeklerini bulamadım.

Müşteri temsilcisine bağlanamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım. Bu konuda mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

22 Mayıs 2024 08:09 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz değerlendirilmek üzere kayıtlarımıza alınmıştır. Konu ile ilgili olarak teknik ekibimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla! Segment Bilgisayar Dış Ticaret Ltd Şti Everest / Rampage / S-link

Kutay
24 Mayıs 2024 17:42

Rampage Kulaklık Pedleri İçin Yedek Parça Sorunu

15 Kasım 2024 09:45574

"Yardımcı olmadılar diyemem teşekkür ediyorum."

Rampage Kulaklık Pedleri İçin Yedek Bulunamıyor!

17 Aralık 2024 04:35502

Rampage sn.-rw66 Alpha-X RGB 7.1 surround system mikrofonlu oyuncu kulaklığımdan hem performansı hem de ses kalitesi açı...

Rampage Kulaklık Pedleri İçin Yedek Bulunamıyor!

Rampage Alpha-X Kulaklık Pedi Sorunu

17 Mart 2024 15:35807

"Öncelikle teşekkür ediyorum ilgilendikleri için internet üzerinde yedek ürün bulmak imkansız derecede satışının neden yapılmadığını bilmiyorum fakat 4 gün içerisinde iletişime geçip aynı gün içerisinde kargoya vermeleri açıkçası çok mutlu etti beni. Herhangi bir ücret talep etmediler sanırım istemeyecekler, isteselerde sıkıntı yok açıkçası ücretini vermek isterim zaten internet üzerinden de ücreti ile almak istediğim için sıkıntı yok tekrar teşekkürler arkadaşlarıma da bahsedeceğim bu ilgi için."

Rampage Oyuncu Kulaklığı Ped Sorunu Ve Yardım Talebi

29 Aralık 2023 18:46576

"Ücretsiz ped gönderimi sağlayacaklarını söylediler teşekkürler."

30 Haziran 2024 23:55386

Rampage Sn.-RW66 Alpha-X kulaklığımın kulaklık pedlerinde çok fazla soyulma oldu. Kulaklıkta hiçbir sorun yok ve hala ça...

Tümünü Gör

Kaan
Rampage Oyuncu Koltuğu Sesi

Rampage OyuncuKoltuğu Sesi

Furkan
Rampage V987 Direksiyon Çevirirken  Gelen Ses!

Rampage V987Direksiyon Çevirirken  Gelen Ses!

Burak

Öne ÇıkanKonular