Raks Filtre Kahve Makinem Bozuldu

22 Ağustos 2023 10:192.247

Raks marka filtre kahve makinesini geçen yıl Trendyol'dan almıştım, toplamda belki 20 defa kullanmamışımdır ama 1 yılda bozuldu. Işığı yanmasına rağmen suyu almıyor kahveyi yapmıyor. Bu konuda nasıl nereden destek alabilirim bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

1 Destek
22 Ağustos 2023 16:54 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba, şikayetiniz ilgili departmana iletildi.En kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir.Mutlu günler dileriz.

7 Eylül 2023 15:25

İlginiz için teşekkür ederim makineyi tamir edilmesi için kargoya verdim umarım sorun giderilerek geri gönderilir.

21 Ekim 2023 11:37

19 Ağustos tarihinde bozulan kahve makinemi sizin yönlendirmeniz ile Aras Kargo ile tarafınıza gönderdim. 6 Ekim tarihinde makine ile ilgili bir dönüş olmadığı için müşteri hizmetlerini durumu öğrenmek için aradım. Gönderdiğim kahve makinesinin sistemde gözükmediğini mağduriyetimin giderilmesi için yeni makine gönderileceğini söyleyerek adres bilgim alındı. Fakat 2 haftayı geçmesine rağmen hala makine bana ulaşmadı. Toplamda 2 ayı aşkın bir süredir kahve makinem yok mağduriyetimin giderilmesi için dönüşlerinizi bekliyorum.

21 Ekim 2023 11:42

Güncelleme 26 Ağustos tarihinde kargoya verilmiştir.

Raks Kahve Makinesi Aniden Bozuldu, Servis Sorunu Yaşıyoruz

Ayşegül
Ayşegül
8 Şubat 2025 00:011.349

Raks filtre kahve Makinesi sorunsuz çalışırken birden bozuldu ve çalışmamaya başladı. Işığı yanıyor ama içine konulan su...

1 Destek

Yeni Alınan Kahve Makinesinin Tabanında Kısa Sürede Boya Soyulması Ve Deformasyon

İrem
İrem
7 Ağustos 2025 15:08699

"Geri dönüş yapıldı ürünün değişimi için işlem başlatıldı ilgileri için çok teşekkürler"

Raks Filtre Kahve Makinesi'nin Closey (filtre Kahve Yapmama Sorunsalı)

Merve
Merve
22 Temmuz 2023 14:291.911

"Raks yetkililerine çok ama çok teşekkür ediyorum. Benimle irtibata geçtiler. Sorunumu çözdüler. Saygılar ve sevgiler."

Raks Filtre Kahve Makinesi

Eylül
Eylül
5 Kasım 2023 14:374.387

Raks marka filtre kahve makinesi evimde kullanıyordum gayet memnundum bir anda suyu ısıtmamaya başladı fakat ışık kırmız...

Tümünü Gör
Raks Vantilatör Bozuldu Kısa Sürede