Radisson Blu Hotel, Kayseri Radisson Blu, Erciyes Kayseri

29 Şubat 2024 14:13

Radisson'un mobil uygulaması üzerinden 2 Mart girişli bir rezervasyon işlemi gerçekleştirdik. Kredi kartı bilgilerimi girmeme rağmen ücret alınmadı. Otele durumu sorduğumda, kart bilgilerinin ödemeyi garantiye almak için alındığı ve ödemenin otel girişinde yapılacağı bilgisi verildi. Bu süreçte kredi kartımdan herhangi bir ödeme denemesi yapılmadı. Eğer denenseydi, kartımın müsait olduğunu ve ödemenin başarılı olabileceğini belirtmek isterim. 27 Şubat tarihinde rezervasyonumun iptal edildiğine dair bir e-posta aldım. Ancak bu bilgiyi öncesinde telefonla bildirme nezaketinde bulunulmadı. E-posta, Gmail'in tanıtımlar bölümüne düşmüş ve 29 Şubat sabahı şans eseri fark ettim. Olayı öğrendikten sonra hemen oteli aradım ve rezervasyon ekibinin saat 9'da geleceği ve ilgilenecekleri söylendi. Ancak kimse tarafından aranmadım. Saat 11 sularında kendim iletişime geçtiğimde, ödemenin gerçekleşmemesi nedeniyle otelin dolu kontenjanında bu tür durumların yaşanabileceği ifade edildi. Daha önceki görüşmemi hatırlattığımda ise, bana yanlış bilgi verildiği söylendi. Ayrıca otelin kontenjanının dolu olduğunu öğrendim. Daha sonra globaldeki çalışanların hizmet verdiği bir telefon hattına yönlendirildim. Oradan da oteli aramam gerektiği söylendi. Otel yetkililerine durumu aktardığımda, herhangi bir özür dileme veya yardımcı olma çabası göremedim. E-postayı görmemiş olsaydım, kapıdan geri dönmek zorunda kalacaktık.

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 19:29
Belma sonuçtan hiç memnun değil

Radisson Blu Resort & Spa, Çeşme Memnuniyetsizliği

28 Ağustos 2025 16:35